Stoiximan Super League

Σβέρκος: «Πάω στον Πανιώνιο»!

Κοντά σε μία ακόμα, πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του είναι ο Πανιώνιος! Με δηλώσεις του σε τσέχικα Μέσα, ο Βάτσλαβ Σβέρκος αποκάλυψε ότι το πολύ μέχρι την Κυριακή (16/1) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους». Πλήρης επιβεβαίωση του www.sport-fm.gr, που από τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε αποκαλύψει ότι ο 27χρονος Τσέχος είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Κοντά σε μία ακόμα, πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του είναι ο Πανιώνιος!

Με δηλώσεις του σε τσέχικα Μέσα, ο Βάτσλαβ Σβέρκος αποκάλυψε ότι το πολύ μέχρι την Κυριακή (16/1) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Πλήρης επιβεβαίωση του www.sport-fm.gr, που από τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε αποκαλύψει ότι ο 27χρονος Τσέχος είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Κατά 90% φεύγω. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα ταξιδέψω στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει, επίσης από την Ελλάδα, οι Ολυμπιακός Βόλου, Άρης και Πανσερραϊκός: «Προτιμώ να πάω στην Αθήνα. Για την ακρίβεια, να αγωνιστώ στην ομάδα του Μάρτιν Λάτκα».

Έτσι, αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί, τελικά, ο παίκτης -δανεικός, για έξι μήνες από τη Σοσό- τότε ο Πανιώνιος θα προσθέσει άλλο ένα «όπλο» στην επιθετική… φαρέτρα του, μετά και την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου!

Με την ελπίδα, φυσικά, να λυθεί (επιτέλους) το πρόβλημα -μεταξύ άλλων- στο γκολ, που αντιμετωπίζει η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x