Stoiximan Super League

Ο φοβερός, ο Ισπανός κι ο… αναπληρωματικός!

Μπορεί το αγωνιστικό να ξανανοίγει την Κυριακή, αλλά τα μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ παραμένουν ορθάνοιχτα! Πρωταγωνιστές σε αυτά (διαδεχόμενοι τον Απόστολο Βέλλιο της… Παρασκευής) οι υπόλοιποι τρεις στόχοι: O αφιονισμένος -στο Καραiσκάκη- Γεωργιάδης, ο -αμφίβολος πλέον- Μίτσελ και ο… αναπληρωματικός (όπως φάνηκε να προορίζεται από τον προπονητή) Φιόλουσον!

Μπορεί το αγωνιστικό να ξανανοίγει την Κυριακή, αλλά τα μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ παραμένουν ορθάνοιχτα!

Πρωταγωνιστές σε αυτά (διαδεχόμενοι τον Απόστολο Βέλλιο της… Παρασκευής) οι υπόλοιποι τρεις στόχοι:

O αφιονισμένος -στο Καραiσκάκη- Γεωργιάδης, ο -αμφίβολος πλέον- Μίτσελ και ο… αναπληρωματικός (όπως φάνηκε να προορίζεται από τον προπονητή) Φιόλουσον!

Η εκπληκτική εμφάνιση (και τα δύο γκολ) του Γεωργιάδη απέναντι στον Ολυμπιακό ίσως δεν αποδειχθούν και τόσο θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ. Όχι τόσο διότι ίσως εντείνουν το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον παίκτη. Αλλά κυρίως διότι δημιουργούν απορίες… πόσα θα ζητήσει τώρα ο Πέτρος Θεοδωρίδης για να τον παραχωρήσει!

Όπως και να ‘χει, στην «Ένωση» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για τη μεταγραφή -ελπίζοντας πως θα δελεάσουν τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού με κάποια επιπλέον χρήματα (περίπου 300.000-400.000 ευρώ), αλλά κυρίως με έμψυχα ανταλλάγματα (όπως τον Λεονάρντο και κάποιον-οιους από τους «κομμένους»).

Την ίδια ώρα, δε, που το θέμα του Γεωργιάδη παρουσιάζει αναμενόμενες δυσκολίες, σε εκείνο του Μίτσελ προκύπτουν απροσδόκητες τέτοιες. Το ενδιαφέρον κι άλλων ισπανικών συλλόγων για τον 25χρονο αμυντικό χαφ έχει περιπλέξει την υπόθεση. Αγγλικά δημοσιεύματα, από την άλλη, την θέλουν στάσιμη, λόγω ασυμφωνίας ΑΕΚ και Μπέρμιγχαμ στο ποσό του δανεισμού.

Αντίθετα, πιο ξεκάθαρη απ’ όλες είναι (ή μάλλον έγινε το Σάββατο) η περίπτωση του Φιόλουσον. Στις καθιερωμένες δηλώσεις του, ο Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε πως ο Ισλανδός είναι ενδιαφέρων παίκτης και ότι πιθανότατα θα κερδίσει μια θέση στην ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, άφησε σαφώς να εννοηθεί πως δεν προορίζεται για βασικός, αλλά περισσότερο για επένδυση ενόψει του μέλλοντος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x