Stoiximan Super League

Μεταγραφική …νίκη

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε τους τρεις βαθμούς με την επικράτησή του με σκορ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε τους τρεις βαθμούς με την επικράτησή του με σκορ 4-2 επί του Πανσερραϊκού, αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «ερυθρολεύκων», απέδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες. Πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα χαφ αναμένεται από τους Πειραιώτες.

Μια νίκη επί του ευρισκόμενου στη ζώνη υποβιβασμού Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έμοιαζε εύκολη υπόθεση πριν το σφύριγμα της έναρξης του διαιτητή, όμως το σύνολο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει. Με άγνοια κινδύνου παρατάχθηκε στο «απόλυτο Καραϊσκάκη» και παραλίγο να κάνει τη ζημιά, με το πρωταγωνιστή το πιο hot όνομα του μεταγραφικού παζαριού από την Σούπερ Λίγκα, Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά έπεσε πάνω στους Πάντελιτς και Ριέρα, οι οποίοι εξαφάνισαν τις όποιες πιθανότητες για απώλεια βαθμών. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε το 9 στα 9 εντός έδρας και αύξησε τη διαφορά της, έστω και προσωρινά, στο +8 από τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι μπορεί και με απουσίες.

Η απόδοση του μεσοεπιθετικού των «λιονταριών» άρεσε στους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να καταθέσουν πρόταση στους Σερραίους για την απόκτησή του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων προέτρεπαν τον Έλληνα χαφ να προτιμήσει την ομάδα τους. Ο Γεωργιάδης αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της ΑΕΚ και το πιο πιθανό είναι πως τα πάντα θα κριθούν ανάλογα με τα ανταλλάγματα που θα προσφέρει ο κάθε σύλλογος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επεσήμανε για άλλη μια φορά, μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου, ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφές τον Ιανουάριο, ωστόσο η πρόταση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μπορεί να γίνει από τώρα για το καλοκαίρι.

Έφυγε το φαξ για Μιραλάς

Το χαρτί με το οποίο ενημερώνουν την Σεντ Ετιέν ότι θα κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς για τον Κέβιν Μιραλάς απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη γαλλική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, κάλεσαν τους «στεφανουά» σε διαπραγματεύσεις με σκοπό να ρίξουν κάπως τις απαιτήσεις τους από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που είχαν αρχικά συμφωνηθεί. Η πεποίθηση που υπάρχει είναι πως θα τα βρουν γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ, δίνοντας στην Σεντ Ετιέν ένα μεγαλύτερο ποσό μπροστά και τα υπόλοιπα αργότερα, αν και μέχρι πριν λίγο καιρό, οι Γάλλοι παρουσιάζονταν ανένδοτοι.

Όσον αφορά τώρα τον ίδιο τον παίκτη, στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν ποια θα είναι η τελικά απάντηση της Σεντ Ετιέν, αν και είναι αποφασισμένοι για την απόκτησή του. Ο Βέλγος φορ δεν είναι διατεθειμένος να αποσύρει την απαίτησή του για τη ρήτρα αποδέσμευσής του ύψους 4.2 εκατομμυρίων ευρώ, εκτός κι αν του γίνει αύξηση στις αποδοχές του, οι οποίες θα φτάσουν τα δύο εκατ. ευρώ περίπου. Το θέμα αναμένεται να λυθεί με την έλευση του Κριστόφ Ενροτό στην Ελλάδα.

* Από σήμερα το βλέμμα όλων στον Ολυμπιακό στρέφεται στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (18:00).

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x