Stoiximan Super League

Μιραλάς με… έκπτωση

Κοντά σε μία ιδιαίτερα συμφέρουσα συμφωνία για την αγορά του Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Απομακρύνεται το ενδεχόμενο πώλησης του Πάντελιτς. «Αν θέλει ο Ολυμπιακός, ξέρει πού θα με βρει», δήλωσε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. «Κλείνουν» Ντεγκρά και Οτσόα. Τι γίνεται με Τζαβέλλα.

Η αγορά των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Αυτό που φαίνεται να αλλάζει, ωστόσο, είναι ο τρόπος που θα γίνει αυτή. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» αναφέρει πως η διοίκηση των Πειραιωτών δεν θα καταβάλει τελικά 2,5 εκατ. ευρώ σε τρεις δόσεις στη Σεντ Ετιέν, αλλά θα δώσει μετρητά 2,2 εκατ. ευρώ τη Δευτέρα!

Μάλιστα λέγεται πως η Σεντ Ετιέν δέχεται να παρατείνει το δανεισμό του Βέλγου φορ μέχρι το καλοκαίρι έναντι 200.000 ευρώ επιπλέον και να είναι διατεθειμένη να επιστρέψει τα χρήματα (2,2 εκατ. ευρώ) στον Ολυμπιακό, αν ο παίκτης δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο την πρώτη Ιουλίου. Κάτι τέτοιο πάντως δεν αναμένεται να χρειαστεί, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι σχεδόν βέβαιοι πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας θα υπογράψει για τρία χρόνια.

«Πάγωσε» του Πάντελιτς

Δύσκολα θα επιστρέψει με νέα πρόταση για την απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς η Βόλφσμπουργκ. Ο Ολυμπιακός δεν συζητά καν για το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη παρά μόνο για πώληση, ενώ και ο ίδιος ο 32χρονος φορ δεν «ψήνεται» να φύγει. Οι «λύκοι» απέκτησαν πρόσφατα τον Μποκανί από τη Μονακό και φέρονται να αναζητούν έναν ακόμη φορ, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έκαναν πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Η περίπτωση του Σέρβου περιφερειακού φορ εξετάστηκε και από τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν φαίνεται εφικτό να αποκτηθεί τώρα. Ο ίδιος μιλώντας στον «Πρωταθλητή» δεν έκρυψε, πάντως, την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. «Δεν έχω καμία επαφή με τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Αν μου γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό και συμφωνεί η Λίβερπουλ για την παραχώρησή μου, έρχομαι άμεσα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και ποτέ δεν έκρυψα την επιθυμία να φορέσω τη φανέλα του. Αν πραγματικά με θέλουν, ξέρουν πού θα με βρουν», τόνισε.

«Κλείνουν» και οι δύο

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να αποκτήσει τερματοφύλακα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά θα το κάνει το καλοκαίρι. Και μάλιστα… εις διπλούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές τόσο με τον Ματίας Ντεγκρά, όσο και με τον Γκιγέρμο Οτσόα, είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αμφότεροι θα συμφωνήσουν από τώρα για το καλοκαίρι, όταν και μένουν ελεύθεροι.

Ακριβός ο Τζαβέλλας

Στα 3,5 εκατ. εκτιμώνται οι απαιτήσεις της Άιντραχτ για την παραχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ το καλοκαίρι και στο πλαίσιο της ελληνοποίησης που επιχειρείται στην ομάδα, στο στόχαστρό του βρίσκεται ο πρώην μπακ του Πανιωνίου. Όμως το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, καθώς η ομάδα της Φρανκφούρτης θέλει να κάνει απόσβεση και με το… παραπάνω στο 1,2 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x