Stoiximan Super League

Με συνταγή… Παναθηναϊκού

Οι τέσσερις βαθμοί που μάζεψε τις προηγούμενες, δύο αγωνιστικές, τον… ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, για να μην… ξανακυλήσει, ο Πανιώνιος πρέπει (και χρειάζεται) να νικήσει την Καβάλα το μεσημέρι της Κυριακής, ώστε να αρχίσει να… αποχαιρετά -οριστικά- την επικίνδυνη ζώνη. Καμία αλλαγή σε πρόσωπα δεν αναμένεται να κάνει ο Τάκης Λεμονής, μία σε ό,τι αφορά την τακτική. «Πρώτη» για Γκαλίτσιο. Η αποστολή των «κυανέρυθρων».

Οι τέσσερις βαθμοί που μάζεψε τις προηγούμενες, δύο αγωνιστικές, με τη σπουδαία νίκη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, τον… ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, για να μην… ξανακυλήσει, ο Πανιώνιος πρέπει (και χρειάζεται) να νικήσει την Καβάλα το μεσημέρι της Κυριακής, ώστε να αρχίσει να… αποχαιρετά -οριστικά- την επικίνδυνη ζώνη.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου και τελευταία πριν τον αυριανό αγώνα με τους «αργοναύτες», πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Απόντες λόγω τραυματισμού ήταν ο Μπέλιτς, ο οποίος παρουσίασε οσφυαλγία στη μέση και ο Σκούρτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο. Εξάλλου, την πρώτη του προπόνηση με την κυανέρυθρη φόρμα έκανε ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Μάχο, Παναγόπουλο, Λάτκα, Κοντοέ, Σιόβα, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλο, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρη, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν και Σβέρκος.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο Έλληνας τεχνικός, όπως προαναφέραμε, δεν προτίθεται να κάνει καμία αλλαγή σε πρόσωπα, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δηλαδή, κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Μάχο, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Γιόνσον, Σιόβας, Λάτκα και Κοντοές.

Από κει και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα είναι: οι Όμο, Τσότσαλιτς και Κουμορτζί, με τον Όμο, να παίζει -σύμφωνα με όσα έδειξε ο Λεμονής στην προπόνηση- λίγο πιο πίσω από τους άλλους δύο.

Όσον αφορά τους τρεις στην επίθεση, αριστερά θα ξεκινήσει ο Ριέρα, ο Γουνδουλάκης δεξιά και φυσικά, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x