Stoiximan Super League

Είτε έγινε, είτε δεν έγινε...

Σε ένα ντέρμπι που αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. «Σβηστό» παιχνίδι, με ελάχιστες δυνατές μονομαχίες, εξίσου λίγες αξιόλογες ευκαιρίες και κακό θέαμα. Ντεμπούτο για τον Καστίγιο, που άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «κίτρινους» να ξεκινήσουν τη βαθμολογική τους αντεπίθεση.

Σε ένα ντέρμπι που αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0.

«Σβηστό» παιχνίδι, με ελάχιστες δυνατές μονομαχίες, εξίσου λίγες αξιόλογες ευκαιρίες και κακό θέαμα.

Ντεμπούτο για τον Καστίγιο, που πέρασε στο β’ ημίχρονο, αλλά άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «κίτρινους» να ξεκινήσουν τη βαθμολογική τους αντεπίθεση.

Μέτρια εμφάνιση και από τον «Δικέφαλο του Βορρά», που έψαχνε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και μια πειστική εμφάνιση εν όψει Ολυμπιακού, αλλά δεν πέτυχε τίποτα από τα δύο.

Φεύγει άμεσα για τη Χιλή ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος -πριν την έναρξη- πληροφορήθηκε την απώλεια του πατέρα του.



Απογοητευτικό ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην δικαιώνουν τις προσδοκίες που υπήρχαν γι’ αυτό το ντέρμπι. Ένταση, πάθος, αλλά από ουσία μηδέν.

Ελαφρώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι με πιο δραστήριο παίκτη τον Χαβίτο, στην τελευταία του συμμετοχή με την κίτρινη φανέλα, καθώς θα συνεχίσει στη Λα Κορούνια. Φάσεις με το… σταγονόμετρο, με τους «κίτρινους» να πατάνε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και τον ΠΑΟΚ να περιορίζεται σε ένα άψυχο σουτ του Βιεϊρίνια που ήταν εύκολη υπόθεση για τον Σηφάκη.

Ο Καστίγιο και ιδιαιτέρως η καλή παράδοση που έχει όποτε βρίσκει απέναντί του τον ΠΑΟΚ, ήταν μια από τις τελευταίες ελπίδες του Άρη για να φτάσει στη νίκη. Μια νίκη που εδώ που έχει φτάσει το πράγμα ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική. Ο Μεξικανός πέρασε στο β’ ημίχρονο αντί του Τσέζαρεκ, άργησε να μπει στο κλίμα του ντέρμπι αλλά έστω και έτσι όμως, πήγε στο τέλος να χαρίσει στο τέλος τη νίκη στην ομάδα του, σουτάροντας λίγο άουτ.

Πρόσωπο του αγώνα ο Πάμπλο Κοντρέρας, που παρότι -λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι- έμαθε πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και με όσα ψυχικά αποθέματα του είχαν απομείνει αγωνίστηκε κανονικά. Δεν υπολογίζεται για τη ρεβάνς ο Χιλιανός, καθώς αναχωρεί άμεσα για την πατρίδα του ώστε να παραστεί στην κηδεία του αγαπημένου του προσώπου.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Μίσελ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πορτίγια (79' Μενδρινός), Φατί, Τόχα, Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (63' Καστίγιο).

Στον πάγκο: Βελλίδης, Νέτο, Κουλουχέρης. Πρίττας, Πρίττας, Σακάτα.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85' Φιλομένο), Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (77' Αθανασιάδης).

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Σαβίνι, Μαλεζάς, Μπαλάφας.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x