Stoiximan Super League

«Στην Τούμπα κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ»

Την αντίθεσή του με τα μέτρα ασφαλείας που έχει αποφασίσει να λάβει η Αστυνομία εν όψει της αυριανής ρεβάνς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, εξέφρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που έδωσε το «παρών» στη σύσκεψη. Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν.

Την αντίθεσή του με τα μέτρα ασφαλείας που έχει αποφασίσει να λάβει η Αστυνομία εν όψει της αυριανής ρεβάνς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, εξέφρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που έδωσε το «παρών» στη σύσκεψη. Σε αυτήν αποφασίστηκε να... επιστρατευτεί μέχρι και ελικόπτερο που θα παρακολουθεί την κατάσταση πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με την εικόνα που έχει δημιουργηθεί ενώ κάλεσε της ηγεσία της Αστυνομία αλλά και την πολιτική ηγεσία να παρακολουθήσει το παιχνίδι από κοντά ώστε να διαπιστώσει τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα διεξαχθεί. «Στην Τούμπα εμείς έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, η ΠΑΕ κάνει το κουμάντο», δήλωσε ο πρόεδρος του δικεφάλου.

Η ένσταση του Ζαγοράκη, όπως αυτή διαρρέει, έχει να κάνει με το ότι βγαίνει προς τα έξω μία κακή εικόνα για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων στην Τούμπα και δίνεται η εντύπωση ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν σε ξένη χώρα για να δώσουν ματς.

Στη σύσκεψη, μαζί με τον Ζαγοράκη, το «παρών» στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έδωσε ο αθλητικός Εισαγγελέας, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Γιάννης Ραχωβίτσας, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κασαπάκης, καθώς επίσης και όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας.

«Θα παίξουμε για τον Πάμπλο»

Δεν είναι υπερβολικό να πει κανείς ότι στον αυριανό αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ κόντρα στον Ολυμπιακό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα παίξουν και για τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Το προσωπικό δράμα που περνάει ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός, με την απώλεια του πατέρα του, έχει συγκλονίσει τους συμπαίκτες του και γενικά, τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» και είναι σίγουρο ότι ενδεχόμενη πρόκριση στην ημιτελική φάση θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στον 32χρονο. Ο Κοντρέρας αναχώρησε οικογενειακώς στις πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας για την πατρίδα του και μέσω Λωζάννης και Μαδρίτης(!), έφτασε στο Σαντιάγο χθες, αργά το βράδυ.

Αν και λίγη σημασία έχει -μπροστά στο δράμα που περνάει ο Λατινοαμερικάνος- ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρίσκεται πίσω στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.

Από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται, θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Χιλιανού στο αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Μίρκο Σαβίνι. Αυτό θα φανεί καλύτερα και από τις δοκιμές που θα γίνουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x