Stoiximan Super League

Φωνή λαού

Υπό τις έντονες επιδοκιμασίες 5000 οπαδών του και την επιτήρηση… ελικοπτέρου ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε στην Τούμπα την τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Χάβο να δοκιμάζει τον Αθανασιάδη στη επίθεση και τον Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας. «Δρακόντεια» θα είναι τα μέτρα της Αστυνομίας, παρότι το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. , λέει ο Χάβος.

Υπό τις έντονες επιδοκιμασίες 5000 οπαδών του και την επιτήρηση… ελικοπτέρου ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε στην Τούμπα την τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Χάβο να δοκιμάζει τον Αθανασιάδη στη επίθεση και τον Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας. «Δρακόντεια» θα είναι τα μέτρα της Αστυνομίας, παρότι το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά...

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα καθίσει ο Χαλκιάς, στο κέντρο της άμυνας οι Τσιρίλο και Σαβίνι (αντί του Κοντρέρας που ταξίδεψε στη Χιλή για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του), έχοντας στα αριστερά τον Λίνο και στα δεξιά τον Σνάουτσνερ.

Ο Γκαρσία με τον Ίβιτς θα συνθέσουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Τσουκαλά και Βιεϊρίνια, να κινούνται δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα και τον Αθανασιάδη να πλαισιώνει τον Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Βιτόλο, Φωτάκης και Κουτσιανικούλης. Σε αυτήν, ωστόσο συμπεριλαμβάνεται ο Αρίας, με την ελπίδα ότι φτάσει έγκαιρα η μπλε κάρτα του και έτσι ο Κολομβιανός μέσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο κ. Χάβος: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίτσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Αύριο ο ΠΑΟΚ εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των επεισοδίων στον Βόλο και με βάση τις πληροφορίες για παρουσία αρκετών οπαδών του περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας, ζητήθηκε από πλευράς Ολυμπιακού να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, κυρίως για την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση της αποστολής των «ερυθρολεύκων» και γενικά την αποφυγή εκτρόπων. Τα μέτρα αναμένεται να είναι «δρακόντεια», με περισσότερους από 1700 αστυνομικούς στο «πόδι» και ελικόπτερο ώστε να επιτηρείται από… ψηλά η κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x