Επικαιρότητα

Και αύριο εφιάλτης στον δρόμο για την δουλειά

Kαι οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ θα συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία στις Αστικές Συγκοινωνίες. Ακόμα αύριο δεν θα κινηθούν μπλε λεωφορεία, τρόλεϊ και Ηλεκτρικός. Κανονικά το Τραμ. Την Πέμπτη απεργούν και πάλι οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

Kαι οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ θα συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία στις Αστικές Συγκοινωνίες. Ακόμα αύριο δεν θα κινηθούν μπλε λεωφορεία, τρόλεϊ και Ηλεκτρικός. Κανονικά το Τραμ. Την Πέμπτη απεργούν και πάλι οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

Για αντικοινωνική συμπεριφορά έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών αναφερόμενος σε όσους αρνούνται να πληρώσουν εισιτήριο ή διόδια.
Κατά του ν/σ για τις Αστικές Συγκοινωνίες θα ψηφίσει η Ν.Δ.

Μεταφέροντας 184 Έλληνες προσγειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα τρία στρατιωτικά αεροσκάφη C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχαν πετάξει το πρωί για να παραλάβουν όσους Έλληνες πολίτες επιθυμούσαν να φύγουν από τη Αίγυπτο λόγω των δραματικών γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Στο μεταξύ, εκατοντάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι βγήκαν και πάλι σήμερα στο κέντρο του Καίρου στην 8η ημέρα των διαδηλώσεων κατά του καθεστώς Μουμπάρακ. Χάος επικρατεί στο αεροδρόμιο της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας με χιλιάδες επιβάτες να προσπαθούν να εγκαταλείψουν την χώρα.

Υπό κατάληψη από το πρωί το υπουργείο Υγείας από νοσοκομειακούς γιατρούς, που αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στην Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος και τώρα απειλούν με απεργία διαρκείας.
Νέο «λουκέτο» θα βάλουν στις 4 και στις 7 του μήνα τα φαρμακεία.

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα εξωδικαστικού συμβιβασμού του ελληνικού Δημοσίου με την γερμανική SIEMENS, ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η δημιουργία ειδικού ταμείου κοινωνικής συνοχής που θα χρηματοδοτεί την συγκρότηση συνεταιρισμών ή επιχειρήσεων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως άνεργοι, πρώην φυλακισμένοι και άτομα άνω των 55 ετών, αποφασίσθηκε σήμερα σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών ο ποιητής Τάκης Βαρβιτσιώτης, μία από τις σημαντικότερες πνευματικές μορφές της Θεσσαλονίκης.

Αύριο στο 1ο Νεκροταφείο της Αθήνας το τελευταίο χειροκρότημα στην σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, Καίτη Λαμπροπούλου.

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές από το βράδυ αύριο Τετάρτη στην Αττική. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x