Stoiximan Super League

Φόβοι για Σισέ εν όψει Τούμπας

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ΟΠΑΠ στον Παναθηναϊκό, παρά τη νίκη με σκορ επί της ΑΕΚ, ήρθαν και δύο προβλήματα τραυματισμών να διαταράξουν ακόμα περισσότερο το κλίμα στο «πράσινο» στρατόπεδο. Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχώρησε από το ΟΑΚΑ με πρόβλημα στον δικέφαλο και Κώστας Κατσουράνης στο γόνατο. Τραγική φιγούρα ο Καρνέζης.

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, παρά τη νίκη με σκορ 3-2 επί της ΑΕΚ, ήρθαν και δύο προβλήματα τραυματισμών να διαταράξουν ακόμα περισσότερο το κλίμα στο «πράσινο» στρατόπεδο. Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχώρησε από το ΟΑΚΑ με πρόβλημα στον δικέφαλο και Κώστας Κατσουράνης στο γόνατο. Τραγική φιγούρα ο Καρνέζης.

Το να χάνεις μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, με ένα γκολ στο όγδοο (!) λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ έχεις ανατρέψει μια καθ' όλα εις βάρος σου κατάσταση, μόνο …εύπεπτο δεν είναι. Στον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν έχουν άλλη επιλογή από το να το αποδεχθούν και να κοιτάξουν μπροστά, αφού το πρωτάθλημα τρέχει ακόμα και μάλιστα ακολουθεί ένα δύσκολο ντέρμπι, με τον «φορτσάτο»-από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να λείψει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα. Αν ο Γάλλος δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δύσκολα θα τον ρίξει στη «μάχη, γιατί αν επιδεινωθεί η κατάστασή του, υπάρχει η πιθανότητα να λείψει από περισσότερα ματς. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη, αφού ο Έλληνας μέσος αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο, ύστερα από μια κλοτσιά που δέχτηκε στο γόνατο. Σε σχέση βέβαια με τον Σισέ, η κατάστασή του δεν εμπνέει τόσο μεγάλη ανησυχία και αν δεν προκύψει κάτι σοβαρό από τη σημερινή επανεξέταση της κατάστασής του, θα δώσει κανονικά το «παρών» στην Τούμπα.

Παρά τη δεδομένη απογοήτευση για τον αποκλεισμό, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων, για την εμφάνιση της ομάδας. Στόχος είναι να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, προκειμένου να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Τραγική φιγούρα ο Καρνέζης

Απαρηγόρητος ήταν ο Ορέστης Καρνέζης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ακριβώς μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ έπεσε στο έδαφος, ξέσπασε σε λυγμούς και χρειάστηκε τη βοήθεια του Σαριέγκι για να σηκωθεί. Αμέσως έβαλε τα χέρια στο πρόσωπό του, λύγισε τα γόνατα και ξέσπασε πάλι σε λυγμούς. Μάλιστα, ο Βάσκος τον πήρε αγκαλιά και τον συνόδευσε μέχρι τα αποδυτήρια, όπου πάλι δεν σταμάτησε να κλαίει, χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως «κρέμασε» την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν στα αποδυτήρια, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκεια για τα πολλά λεπτά των καθυστερήσεων.

* Τα 103 χρόνια ζωής του "κλείνει" σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο "αιώνιος" ιδρύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου το 1908 από τον Γιώργο Καλαφάτη και άλλους 40 αθλητές, οι οποίοι αποσπάστηκαν από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, επειδή τους είχε απορρίψει το αίτημα να δημιουργήσει ποδοσφαιρική ομάδα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x