Stoiximan Super League

Προειδοποιητικός… Βόλος!

Έναν μόνο πρωταγωνιστή είχε η «πρόβα» του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο. Οι Βολιώτες επικράτησαν 2-0 των «κυανόλευκων», χάρη σε τέρματα των Μαρτίν (45’+2’) και Ντολεζάι (52’) και τους… προειδοποίησαν για το τι θα αντιμετωπίσουν στις διπλές αναμετρήσεις του επόμενου μήνα!

Έναν μόνο πρωταγωνιστή είχε η «πρόβα» του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο.

Οι Βολιώτες επικράτησαν 2-0 των «κυανόλευκων», χάρη σε τέρματα των Μαρτίν (45’+2’) και Ντολεζάι (52’) και τους… προειδοποίησαν για το τι θα αντιμετωπίσουν στις διπλές αναμετρήσεις του επόμενου μήνα!

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται, σωστά, για γκολ του Καραλή που δεν μέτρησε ως οφσάιντ στο 13’.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Ατρόμητος, λόγω αποβολής -με απευθείας κόκκινη- του Ολιβέιρα στο 80’.



Σίγουρα σε ένα τέτοιο παιχνίδι άλλα περιμένει κανείς να δει. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ατρόμητος είναι δύο ομάδες που αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο στα παιχνίδια τους στην Σούπερ Λίγκα, αλλά στα πρώτα 45’ λεπτά έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Τα πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι πολλές ανολοκλήρωτες προσπάθειες ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται, σωστά, για γκολ του Καραλή που δεν μέτρησε ως οφσάιντ, όμως εκτός από αυτή την στιγμή δεν κατάφεραν να απειλήσουν και πάλι. Το πρώτο ημίχρονο έφτανε προς το τέλος και ο Μπρέσκα βρέθηκε δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Μαρτίν, μόνος στην καρδιά της άμυνας του Ατρόμητου, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με γκολ, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Ντολεζάι, ο οποίος με προβολή έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος, και με τις αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Δώνης, ισορρόπησε τον ρυθμό και προσπάθησε να μειώσει.

Τα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξαν και πολύ την εικόνα του αγώνα. Ο Ατρόμητος πήρε τα «ηνία» της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα και να πάρει αυξήσει το σκορ. Από την ομάδα του Περιστερίου έλειπε όμως το «καθαρό» μυαλό και η τελική πάσα.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Ατρόμητος έμεινε και με δέκα παίκτες στο 80’ λόγω αποβολής του Ολιβέιρα με απευθείας κόκκινη για επεισόδιο που είχε με τον Μπρέσκα.

Το φιλμ της αναμέτρησης.



Ολ. Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Καπετάνος (85' Τομάς), Αλβάρεζ, Ουμπίντες (63' Ρόκας), Μπρέσκα, Μόνχε, Μαρτίν (70' Σολάκης)

Στον πάγκο: Ρόκα, Ακόστα, Νέμεθ, Μητρόπουλος

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης (46' Ιτάνζ), Νάστος (56' Αναστασάκος), Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Καραλής (56' Σαρμιέντο)

Στον πάγκο: Σκόνδρας, Μπρίτο, Αθανασίου

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)



Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x