Stoiximan Super League

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα»

Φανταστικό σενάριο που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό, είναι για τον Πατέρα το σημερινό δημοσίευμα της «Γάτας» που ανέφερε οτι προέτρεψε τον Σισέ να φύγει. Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» με γραπτή του δήλωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «τον παρότρυνα να μείνει, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κ.Γόντικα».

Φανταστικό σενάριο που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό, είναι για τον Πατέρα το σημερινό δημοσίευμα της «Γάτας» που ανέφερε οτι προέτρεψε τον Σισέ να φύγει.

Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» με γραπτή του δήλωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «τον παρότρυνα να μείνει, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κ.Γόντικα».

Ο Σισέ είπε ότι θα τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, αλλά προφανώς μετά την εξέλιξη αυτή, εάν το κάνει, αυτό θα γίνει μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η αθλητική εφημερίδα ανέφερε πως ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε συνάντηση σπίτι του με τον Τζιμπρίλ Σισέ, όπου ο πρώην πρόεδρος προέτρεπε τον Γάλλο άσο να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο Νικόλας Πατέρας πήρε πάνω του το θέμα, ώστε η ομάδα να είναι όσο πιο ήρεμη γίνεται στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο Νικόλας Πατέρας:

«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γάτα και την «φανταστική» συνάντηση και συζήτηση που υποτίθεται ότι είχα με τον Σισέ μέσα στο σπίτι μου έχω να πω τα εξής: Ο Σισέ δεν ήρθε σπίτι μου την προηγούμενη Παρασκευή. Πριν από 20 μέρες ο Σισέ επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαν εκδηλώσει ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Τον παρότρυνα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κύριο Γόντικα πράγμα που και έκανε. Το δημοσίευμα είναι ψευδές και είναι φανερό ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και εμένα προσωπικά».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x