Stoiximan Super League

«Φυσικά και πιστεύουμε στην ανατροπή»

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ και το πάθος των παικτών του Παναθηναϊκού αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος μιλώντας στο Novasports, εξέφρασε την πίστη του ακόμη για κατάκτηση του τίτλου. «Φυσικά και πιστεύουμε στην ανατροπή», τόνισε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής. Διαβάστε τι είπε για: την μεταγραφή του Κοτσόλη, το δημοσίευμα της «Γάτας», τον νέο τεχνικό διευθυντή και την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από το πόστο του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού έδωσε ο Δημήτρης Γόντικας στην τηλεόραση της Nova.

Ο πρώην αθλητής του «τριφυλλιού» μίλησε μεταξύ άλλων για την μεταγραφή του Κοτσόλη, την αγωνιστικότητα της ομάδας που τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, για το δημοσίευμα της «Γάτας» και την «φανταστική» συνάντηση των Πατέρα-Σισέ, για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή της ομάδας όπως και την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού:

Για την επιστροφή του Κοτσόλη: «Δημιουργήθηκε σοβαρό κενό λόγω τραυματισμού Καρνέζη. Έπρεπε να θωρακίσουμε την ομάδα. Ξέραμε πως ο Στέφανος είναι ελεύθερος, ξέραμε πως μπορούσαμε να τον γράψουμε στην λίστα ως ελεύθερο και όλα πήγαν καλά».

Για την ανακοίνωση του Πατέρα απο το δημοσίευμα εφημερίδας στην υπόθεση του Σισέ: «Η ανακοίνωση λέει πως εγώ μίλησα με τον Σισέ πριν 20 μέρες όπως και έγινε. Από την στιγμή που ο Πατέρας διέψευσε το ρεπορτάζ, με καλύπτει. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο».

Για το μείον 7 απο τον Ολυμπιακό: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτος στόχος το ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα επικεντρωθούμε στο επόμενο όταν τελειώσει. Φυσικά και πιστεύουμε στην ανατροπή. Αυτό που μας απασχολεί να παίζει η ομάδα κάθε Κυριακή όπως στο Κύπελλο με την ΑΕΚ και στην Τούμπα. Αν το κάνουμε θα έρθουν και τα αποτέλεσματα και οι βαθμοί. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟ να παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο. Η εικόνα των 2 ματς μας δίνει πεποίθηση πως η ομάδα βρίσκει αγωνιστικούς προσανατολισμούς παίζει σαν ένας. Είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά όλοι (παίκτες, προπονητές), έχουμε την συναίσθηση των ευθυνών. Και πριν υπήρχε αλλά τώρα είναι πιο δυνατή».

Για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Αυτό που εισπράττω από τους παίκτες είναι ένα περίσσιο πάθος που δείχνουν αυτή την στιγμή. Κάθε ματς έχει δυσκολία, όμως ο προπονητής έχει καταλάβει ακριβώς και το μέγεθος του συλλόγου και τους στόχους μας. Κι αυτό φαίνεται στο παιχνίδι της ομάδας.

Για τον Λουκά Βυντρα: «Ο Βύντρα έχει το προφίλ του αθλητή που θέλουμε. Δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό 7 χρόνια και έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε και δεν θα αργήσουμε να μιλήσουμε μαζί του. Αποτελεί προτεραιότητα για μας»

Για τα διοικητικά της ομάδας και εάν υπάρχει πρόθεση Πολέμη να αναλάβει: «Υπάρχει πολύ καλή σχέση στην διοικούσα επιτροπή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Πολέμη και για το αν θα αναλάβει αφού αυτό ρωτάτε. Ξέρω όμως πως είναι μεθοδικός και οργανωμένος. Η λειτουργία της διοικούσας επιτροπής βασίζεται στην σωστή επικοινωνία και γιατί δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό. Βεκρής και Νίκας είναι ενήμεροι, ο Πολέμης έχει μπει με ζέση και η συνεργασία μας είναι ιδανική. Η ηρεμία είναι αυτοσκοπός, ιδιαιτέρως όταν έχεις τους στόχους που έχουμε εμείς σαν ομάδα».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x