Stoiximan Super League

«Να μην δηλητηριαστεί η ομάδα»

Τους λόγους για τους οποίους εξέδωσε για να διαψεύσει το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας περί συνάντησής του με τον Σισέ εξήγησε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος τόνισε πως η κίνησή του αυτή δεν αποτελεί παρέμβαση στην διοικητική επιτροπή του Παναθηναϊκού. Ασυγκράτητος ο Σισέ. Προέκυψε Ιμορού.

Τους λόγους για τους οποίους εξέδωσε ανακοίνωση για να διαψεύσει το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας περί συνάντησής του με τον Σισέ εξήγησε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος τόνισε πως η κίνησή του αυτή δεν αποτελεί παρέμβαση στην διοικητική επιτροπή του Παναθηναϊκού. Ασυγκράτητος ο Σισέ. Προέκυψε Ιμορού.

«Η ανακοίνωσή μου βγήκε για να μη διασπαστεί και δηλητηριαστεί η ομάδα» δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα” ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος ξεκαθάρισε επίσης για το αν παρεμβαίνει στο έργο της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού: «Αυτό ξεπερνάει τα όρια». Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναρωτιόταν μάλιστα: «Πώς γίνεται σε μια συνάντηση, η οποία βέβαια ποτέ δεν έγινε και σύμφωνα με τα γραφόμενα ήταν μεταξύ δύο ανθρώπων, να εμφανίζεται ένας τρίτος άνθρωπος ο οποίος την παρακολουθεί; Και μάλιστα στο σπίτι μου». Παρόμοια ήταν και τα μηνύματα που προέκυπταν από το περιβάλλον του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε την …είδηση περί συνάντησής του Πατέρα.

Ασυγκράτητος…

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης αναμένεται να μπει από σήμερα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος μετά τις εντατικές θεραπείες των τελευταίων ημερών περιμένει πως και πώς να επανέλθει. Ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό σήμερα στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ, αφού και με μία ή δύο προπονήσεις ο αρχηγός είναι σε θέση να αγωνιστεί, λόγω γερής κράσης.

Από την άλλη πλευρά, ο έτερος Γάλλος της επίθεσης, Σίντνεϊ Γκοβού, πολύ δύσκολα θα παίξει κόντρα στην «Ένωση» αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στα δόντια στην πατρίδα του. Η επιστροφή του δεξιού μεσοεπιθετικού του «τριφυλλιού» έχει προγραμματιστεί για σήμερα ή το πολύ αύριο, αλλά ακόμα κι έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα τον υπολογίζει. Από τους υπόλοιπους παίκτες, ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα και όπως όλα δείχνουν θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την Πέμπτη και θα είναι και αυτός έτοιμος για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα μετά την επιστροφή των διεθνών Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Καπίνο και Μαυρία, οι οποίοι βρίσκονται με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Παίδων και Νέων αντίστοιχα.

Προέκυψε Ιμορού

Τον Εμανουέλ Ιμορού φέρεται να θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “footmercato”. Ο Ιμορού είναι 22 ετών, κατάγεται από το Μπενίν και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σατορού (β' κατηγορία Γαλλίας), με την οποία φέτος έχει 19 συμμετοχές και μία ασίστ. Πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην Γκενιόν (γ' Γαλλίας), έπαιξε σε 22 ματς και είχε ένα γκολ. Ο Ιμορού ξεκίνησε ως αριστερός χαφ και τώρα παίζει στη θέση του αριστερού μπακ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει εντυπωσιαστεί από τον Ιμορού και σκέφτηκε να τον πάρει και τον Ιανουάριο. Τον παίκτη επίσης φέρονται να θέλουν από τη Γαλλία οι Λιλ, Λοριάν, Νις, Λε Μαν, Χάβρη, Ναντ και από την Πορτογαλία η Πόρτο.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x