Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

«Μέσα» και ο Ποτουρίδης

Οι επιστροφές συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, σε σημείο λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν στο ομαδικό πρόγραμμα. Σημερινή προσθήκη; Ο Ποτουρίδης. Κανονικά γυμνάστηκαν –όπως αναμενόταν- οι: Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο, Μοντεστό και Μέλμπεργκ.

Οι επιστροφές συνεχίζονται στον Ολυμπιακό σε σημείο, λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση. Τελευταία προσθήκη; Ο Γιάννης Ποτουρίδης ο οποίος πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας για πρώτη φορά μετά από το πρόβλημά τραυματισμού.

Φυσικά, οι πιθανότητες ο Ποτουρίδης να βρεθεί στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι λίγες καθώς απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αντίστοιχα, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί με τον Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός έκανε και σήμερα κανονικά προπόνηση, αλλά δεν εκτιμάται πως θα τον επιλέξει ο Βαλβέρδε για την αποστολή, καθώς στην αναμέτρηση αυτή θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του, μόνο απόλυτα έτοιμους παίκτες.

Όπως αναμενόταν στη σημερινή προπόνηση, πήραν μέρος οι Ιμπαγάσα, Μοντεστό, Ραούλ Μπράβο και Μέλμπεργκ. Χθες –θυμίζουμε- είχαν κάνει ατομικό, κάτι που είχε επιλεχθεί για να αποφορτιστούν από τις συνεχείς αναμετρήσεις και τα πολλά λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι σκέψεις του Βαλβέρδε
Το ενδεχόμενο ο Τζεμπούρ να ξεκινήσει και πάλι στην 11άδα και μάλιστα στην κορυφή της επίθεσης είναι πολύ μεγάλο σύμφωνα με πληροφορίες. Εάν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Μιραλάς. Και ο βέλγος θα είναι στην αρχική 11άδα αγωνιζόμενος στο άκρο, με τον Βαλβέρδε να δίνει εντολές για συχνές αλλαγές θέσεων με τον Τζεμπούρ με σκοπό να μπερδέψουν την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται δεδομένες οι θέσεις του Ριέρα, του φορμαρισμένου, Φουστέρ και του Ιμπαγάσα πίσω τους. Πολλές πιθανότητες είναι να ξεκινήσει και πάλι βασικός ο Μοντεστό στη μεσαία γραμμή με τον Ντουντού να μένει πάγκο και να βοηθά ανάλογα με την εξέλιξη.

Στην άμυνα, ο Τοροσίδης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα. Μαζί του θα είναι οι: Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κάτω από την εστία ο Πάρντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x