Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Χάνει το ντέρμπι ο Λάζαρος

Οι πόνοι από την κάκωση δεν έχουν υποχωρήσει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν άλλες δύο μέρες προπόνησης πριν το ντέρμπι, αλλά συνήθως, παρόμοιες περιπτώσεις χρειάζονται 8-10 μέρες για να αποκατασταθεί η ζημιά. Εννέα σίγουροι και δύο τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι πόνοι από την κάκωση δεν έχουν υποχωρήσει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν άλλες δύο μέρες προπόνησης πριν το ντέρμπι, αλλά συνήθως, παρόμοιες περιπτώσεις χρειάζονται 8-10 μέρες για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Εννέα σίγουροι και δύο τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Λάζαρος πονάει ακόμη, στη σημερινή προπόνηση έκανε θεραπεία και ενδεχομένως να χάσει κι άλλη προπόνηση μέχρι το Σάββατο.

Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει σε προπονήσεις την άλλη εβδομάδα εκτός αν υπάρξει ραγδαία βελτίωση και προπονηθεί την Παρασκευή.

Ακόμη κι έτσι όμως, πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αφού θα έχει χάσει όλη σχεδόν την προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου. Μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος που ήταν σε παρατεταμένη φόρμα και έδινε όλο του το είναι στα τελευταία δύσκολα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί με το 4-3-3. Οι δέκα παίκτες –εάν δεν υπάρξει κι άλλο απρόοπτο- που ο Φερέιρα θα παρατάξει είναι οι: Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα – Σπυρόπουλος στα άκρα της άμυνας, Μπουμσόνγκ και Καντέ το δίδυμο των στόπερ.

Στο κέντρο, υπάρχει ένα ερωτηματικό, ιδιαίτερα επειδή ο Ολυμπιακός βασίζει εκεί τη δύναμή του. Ο Φερέιρα έχει δει πως ο Φουστέρ κάνει αρκετή δουλειά προερχόμενος από πίσω και λογικά θα θέλει να τον περιορίσει. Από εκεί και πέρα, ο Κατσουράνης με τον Νίνη θα ξεκινήσουν σίγουρα και υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για τον τρίτο της παρέας. Είτε να παίξει πίσω τους ο Ζιλμπέρτο, είτε να αγωνιστεί εκεί ο Σιμάο.

Στην τριάδα της επίθεσης, ο Σισέ θα είναι στην κορυφή, ο Λέτο στα αριστερά ενώ στα δεξιά είτε θα αγωνιστεί ο Γκοβού, είτε θα προωθηθεί ο Νίνης εκεί, και ένας εκ των Καραγκούνη, Σιμάο θα πλαισιώσει τους Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x