Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Πρόβλημα με Μπουμσόνγκ

Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είχε πάλι ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση. Αργότερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό το Σάββατο. Συνέχισε τη θεραπεία ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι. Αιφνιδιαστικός έλεγχος στην Παιανία του ΕΣΚΑΝ που έκανε ντόπινγκ κοντρόλ σε επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είχε πάλι ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση.

Αργότερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Συνέχισε τη θεραπεία ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δεν θα δώσει το παρών στο ντέρμπι.

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στην Παιανία του ΕΣΚΑΝ που έκανε ντόπινγκ κοντρόλ σε επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δύσκολα ο «Μπουμ»

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις και τσιμπήματα στη γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση. Το συγκεκριμένο σημείο αλλά και το πέλμα είναι τα δύο προβλήματα που ταλαιπωρούν καιρό τώρα τον Μπουμσόνγκ και θα φανεί εντός της ημέρας εάν προλαβαίνει το ντέρμπι. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και αν δεν καταφέρει να παίξει, τη θέση του θα πάρει ο Σαριέγκι.

Ο Χριστοδουλόπουλος συνέχισε τη θεραπεία, κάτι που ουσιατικά, όσο κι αν δεν το ήθελε, τον αφήνει εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Απο εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική, ακολούθως έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας εκ νέου δίτερμα με έμφαση στο πρέσινγκ.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μαρίνος, ο Λουίς Γκαρσία και ο Καρνέζης, ενώ οι Κατσουράνης και Νίνης έβγαλαν όλο το πρόγραμμα κανονικά, πράγμα που δείχνει οτι είναι έτοιμοι για το κρίσιμο ματς.

Ντόπινγκ κοντρόλ στην Παιανία

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Τζόρβας (κατόπιν κλήρωσης)

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x