Stoiximan Super League

Μέγιερι: «Θέλω να παλέψω για τη θέση μου στον Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος από την πρόοδό του στον Ολυμπιακό και αισιόδοξος για το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά δήλωσε ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», Μπάλας Μέγιερι. Ο νεαρός Ούγγρος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι και να παλέψει για τη θέση του.

Ικανοποιημένος από την πρόοδό του στον Ολυμπιακό και αισιόδοξος για το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά δήλωσε ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», Μπάλας Μέγιερι.

Ο νεαρός Ούγγρος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι και να παλέψει για τη θέση του.

Ο Μέγιερι, όπως και ο συμπατριώτης του, Πίτερ Γκούλασι, της Λίβερπουλ μίλησαν στην εφημερίδα "Νemzeti" τις προηγούμενες ημέρες, ενώ οι δηλώσεις τους έπαιξαν και σε βίντεο στο διαδίκτυο.

Σε αυτές, ο Μέγιερι τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχω κάνει στον Ολυμπιακό. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι σημαντική και θεωρώ πως έχω βελτιωθεί. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, ώστε να συμμετάσχει και στο Champions League του χρόνου. Μ' αρέσει το κλίμα στον Ολυμπιακό και το σίγουρο είναι ότι θα μείνω εδώ μέχρι το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει».

Για το ενδεχόμενο δανεισμού του σε άλλη ομάδα, σχολίασε: «Είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο και μπορώ να το φανταστώ. Ωστόσο, θέλω να μείνω και να παλέψω για τη θέση μου στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x