Stoiximan Super League

Δεν θα χαριστεί σε κανέναν

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται ο Πανσερραϊκός, που μπορεί να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία, όμως με τη σημερινή του εμφάνιση και το 0-0 στην Καβάλα απέδειξε ότι αν τελικά οδηγηθεί στη Football League θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι.

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται ο Πανσερραϊκός, που μπορεί να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία, όμως με τη σημερινή του εμφάνιση και το 0-0 στην Καβάλα απέδειξε ότι αν τελικά οδηγηθεί στη Football League θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι.



Με μεγαλύτερη διάθεση μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι και δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή με την συμπλήρωση έξι λεπτών. Ο Παντελιάδης έκανε την κεφαλιά, όμως δεν βρήκε στόχο βλέποντας την μπάλα να περνάει μακριά από τα δοκάρια του Γκαλίνοβιτς.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Μόμτσιλο Βούκοτιτς προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, όμως βρήκε απέναντι της τον πολύ καλό Ντιέ και τον Καρντόσο. Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα με την Κέρκυρα τα «λιοντάρια», μετά τη συμπλήρωση των είκοσι λεπτών παρουσίασαν το κακό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το 30΄. Η πρώτη πολύ σημαντική ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 34ο λεπτό με το σουτ του Ντιέ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς. Η Καβάλα με σωστή πίεση στο χώρο του κέντρου είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι και το τέλος πρώτου μέρους, σε ένα 45λεπτο που γρήγορα θα ξεχαστεί.

Και το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε από εκεί που ολοκληρώθηκε το πρώτο. Η Καβάλα πήρε από την αρχή τον έλεγχο όμως και πάλι δεν μπόρεσε να διασπάσει την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνος, όμως κατά κύριο λόγο αναλώθηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Οι γηπεδούχοι έφταναν με ευκολία έξω από την περιοχή του Φερναντές όμως όσες φορές κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι καλό έπεσαν πάνω στον πορτογάλο τερματοφύλακα.

Οι δυο ομάδες δεν προσέφεραν θέαμα και το παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Περτζέλ (81' Σιόντης), Ντουγκλάο, Θεοδωρέλλης, Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο, Ονούατσι (60΄Ογκμπέτσε), Αμπντούν, Ρίος (68΄Περεϊρίνια), Νικουλάε

Στον πάγκο: Κατεργιαννάκης, Σιόντης,Ντικρόκ, Ναζλίδης, Τζέσε.

Πανσερραϊκός (Βούκοτις): Φερνάντες, Πάμπλο Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς(58΄Κάστρο), Κις, Παντελιάδης, Ντάλε (80' Σίντιτς), Μαβένε, Παπάζογλου, Λεοζίνιο (76΄Σουμπίνιο), Πάρκερ

Στον πάγκο: Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Κέρλα

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x