Stoiximan Super League

Η επόμενη μέρα του «πολέμου»

Με τη σκόνη από τον «πόλεμο» στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να μην έχει καθίσει ακόμα, οι λοιποί …συγγενείς της Σούπερ Λίγκας δίνουν τις δικές τους «μάχες», για την 23η αγωνιστική. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο χωρίς κίνδυνο εισβολής οπαδών, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο με στόχο τη νίκη ώστε να μην μπλέξει σε σενάρια που τη φέρνουν εκτός πλέι οφ.

Με τη σκόνη από τον «πόλεμο» στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να μην έχει καθίσει ακόμα, οι λοιποί …συγγενείς της Σούπερ Λίγκας δίνουν τις δικές τους «μάχες», για την 23η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο χωρίς κίνδυνο εισβολής οπαδών, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο με στόχο τη νίκη ώστε να μην μπλέξει σε σενάρια που τη φέρνουν εκτός πλέι οφ.

Ο Άρης κοντράρεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τους παίκτες του να είναι …φευγάτοι, α λα Σισέ, για Αγγλία και τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «32» του Europa League, αλλά να θέλουν τη νίκη για μην χάσουν την ευρωπαϊκή πεντάδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ψάχνει το «τρίποντο» εντός με τον Ηρακλή, για να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ η Λάρισα στην Ξάνθη ψάχνει υπερπολύτιμους βαθμούς σωτηρίας.

Αναλυτικότερα οι σημερινοί αγώνες:

Κυριακή, 20/2

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (15:00, NovaSports 2)

Νεοφώτιστος σου λέει μετά… Η ομαδάρα του Τσιώλη παρουσιάστηκε ως… τέτοια και στο θεσσαλικό ντέρμπι και επιβεβαίωσε πως ο (αρχικός) στόχος της παραμονής παραείναι μικρός για εκείνη. Απέναντι στον Ηρακλή -που δεν δίστασε να παραδεχθεί με τον Αστέρα πως εκείνο είναι που θέλει πρώτα να εξασφαλίσει- άντε να του απαγορεύσεις να κοιτάξει και ψηλότερα…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Ατρόμητος-Άρης (17:15, NovaSports 2)

Πού μυαλό για… Superleague! Με το σώμα κουρασμένο από την μάχη με τη Σίτι και το πνεύμα ήδη στη ρεβάνς του Μάντσεστερ, ο Άρης κατεβαίνει στην Αθήνα. Εκεί όπου την κατάσταση… πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, αν δεν θέλει να χωθεί ακόμα περισσότερο στα μπλεξίματα -που πάνε να τον (ξανα)βάλουν οι δύο σερί ήττες μακριά από το Περιστέρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


ΑΕΚ-Πανιώνιος (19:30, NovaSports 1)

Κοίτα τι έκανες… Οι τρεις συνεχόμενες ήττες -και περισσότερο οι τραγικές εμφανίσεις που τις συνόδευσαν- δημιούργησαν συζητήσεις ακόμα και για το αν η ΑΕΚ θα μπει στα play-off! Μπροστά στα καρεκλάκια του ΟΑΚΑ (λόγω της τιμωρίας) και με αντίπαλο που ζορίζεται -αλλά προέρχεται από… γλέντι με «δικέφαλο» (1-0 τον ΠΑΟΚ), η «Ένωση» θα ψάξει την πρώτη εντός έδρας νίκη της μέσα στο 2011 (!)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ:


SKODA Ξάνθη-Λάρισα (19:30, ΝΕΤ)

Η ωραία κι η… μοιραία! Μετά από ένα Σ/Κ όπου η μεν «ξεμπούκωσε» (3-0 τον Ατρόμητο) και η δε «ξεφούσκωσε» (η ήττα από τον Βόλο διέγραψε την αισιοδοξία των τεσσάρων μαζεμένων πόντων), Ξάνθη και Λάρισα σμίγουν στα Πηγάδια. Αν βγουν κι απ’ αυτά «βρεμένοι» οι Θεσσαλοί, τίποτα (ούτε καν μια… βροχή) δεν τους σώζει!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ:


ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (δεν έχει οριστεί ακόμα)


Τα χθεσινά (Σάββατο, 19/2) αποτελέσματα


Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 0-2

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε χειρότερη θέση από ποτέ και βλέπει την Football League να είναι κοντά αφού ηττήθηκε 2-0 από την Κέρκυρα, η οποία πλέον «ξέμπλεξε» για τα καλά. Αντίθετα οι Αρκάδες έχουν «μπλέξει» για τα καλά. Οι Φαίακες προηγήθηκαν στο 66’ όταν ο Ιωάννου ανατράπηκε από τον Ντεγκρά. Ο Επστάιν σκόραρε από την άσπρη βούλα και εννέα λεπτά αργότερα ο Καλατζής με διαγώνιο σουτ έδωσε την χαριστική βολή στους Αρκάδες. Διαβάστε περισσότερα.



Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται ο Πανσερραϊκός, που μπορεί να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία, όμως με τη σημερινή του εμφάνιση και το 0-0 στην Καβάλα απέδειξε ότι αν τελικά οδηγηθεί στη Football League θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Διαβάστε περισσότερα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1

Το «τρομοκρατικό» χτύπημα του Τζεμπούρ (2-1) στις καθυστερήσεις τελείωσε την υπόθεση «τίτλος», αλλά οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία και τον προπηλακισμό των παικτών του μετά τη λήξη ξεκινούν ατελείωτες συζητήσεις για το ντέρμπι! Το γκολ του Κατσουράνη που δεν μέτρησε -αφότου ο Λέτο είχε ισοφαρίσει εκείνο του Μιραλάς- αμφισβητεί σοβαρά τη στέψη (από σήμερα) του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή. Διαβάστε περισσότερα.





Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Σάββατο, 26/2

Ηρακλής-SKODA Ξάνθη (17:15)
Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:30)

Κυριακή, 27/2

Λάρισα-Άρης (15:00)
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Εργοτέλης-ΑΕΚ (17:15)
ΠΑΟΚ-Καβάλα (17:15)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x