Γιώργος Ζαχαριάδης

H «συγγνώμη» από τον Μαρινάκη αναβάλλει τα… χειρότερα

Θετικό πρόσημο, αν μη τι άλλο, έλαβε η «συγγνώμη» του προέδρου του Ολυμπιακού. Είναι αλήθεια ότι όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον εξέθεσαν στην συνείδηση των φίλων του ποδοσφαίρου. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης στο www.sport-fm.gr

Θετικό πρόσημο, αν μη τι άλλο, έλαβε η «συγγνώμη» του προέδρου του Ολυμπιακού. Είναι αλήθεια ότι όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον εξέθεσαν στην συνείδηση των φίλων του ποδοσφαίρου.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr

Η κόντρα με τον Σισέ (για τον οποίο δεν είπε κουβέντα στην ανακοίνωσή – δήλωση) και μια τοποθέτηση που δεν εμπεριέχει καμία απολύτως καταδίκη για όσα ακολούθησαν με την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο ή το κυνηγητό στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, θα τα θεωρήσουμε εσκεμμένες παραλείψεις. Προτιμήθηκε γενικότερη… θεώρηση καθότι η λεπτομερής αναφορά σε γεγονότα θα μπορούσαν να υποσκελίσουν την υπεράσπιση του Ολυμπιακού, όταν θα φτάσει στον αθλητικό δικαστή.
Το «ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ» φτάνει και περισσεύει. Περικλείει όσα δεν αναγνώρισε το βράδυ του ντέρμπι, όταν μιλούσε για τις φούστες και τις μπλούζες του Σισέ και ένας δημοσιογράφος με ελλιπές χιούμορ, χασκογελούσε ενώ θα έπρεπε να κλαίει για την κατάντια του ποδοσφαίρου μας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μέσω της επίσημης τοποθέτησής του, καλεί «τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».

Μια αθώα ερώτηση, που δεν αφορά μόνον τον Μαρινάκη: Αν ο Ολυμπιακός είχε χάσει στο ντέρμπι, θα καλούσε τον ΠΑΟ σε συνάντηση για να εκτονωθεί η κατάσταση; Κι αν τώρα, που έχασε ο ΠΑΟ, με τον τρόπο που έχασε, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου του Ολυμπιακού;

Πέρα από τις… ανήθικες σκέψεις μας, ο Μαρινάκης δείχνει χαρακτήρα και είχε το σθένος να σκύψει πάνω από ένα μεγάλο πρόβλημα, ζητώντας συγγνώμη.

Μεγάλη υπόθεση.

Δεν γνωρίζουμε αν κάποιος του εξήγησε ότι δεν χρειάζεται να διεγείρει ακόμη περισσότερο τα πάθη μετά τις «επισκέψεις» στην ΕΡΤ, στο σπίτι του Τοροσίδη και στο μαγαζί του Καλόπουλου.

Δεν γνωρίζουμε αν κάποιος του μετέφερε ότι αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, θα θρηνήσουμε σίγουρα κάποιο νεκρό και το μόνο που δεν μπορούμε να προβλέψουμε είναι τι χρώμα κασκόλ θα φορά.

Ξέρουμε πολύ καλά, ότι, με βάση όσα αναφέρει σήμερα, βρέθηκε σε θέση… οπαδού που είναι θολωμένος και αστόχησε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ξέρουμε επίσης και πρέπει να το αποδεχθούμε ότι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που συνέβη εδώ και πολύ καιρό στις… εκτός γηπέδου κόντρες, ήταν η ανακοίνωση με την αναφορά, «έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα». Και μπορεί να γίνει η αφετηρία (αν βοηθήσει ο θεός του ποδοσφαίρου…) θετικών εξελίξεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x