Ελλάδα

Τελικός... στα θρανία!

Οριστικά την Κυριακή, 6 Μαρτίου στις 18:30 και στο γήπεδο του Ελληνικού θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Παρουσία μόνο μαθητών Δημοτικού θα γίνει το ματς, όπως ήταν η πάγια θέση της ΓΓΑ! Θα αποχωρήσουν οι "πράσινοι" αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, διεμήνυσαν οι εκπρόσωποί τους. .

Οριστικά την Κυριακή, 6 Μαρτίου στις 18:30 και στο γήπεδο του Ελληνικού θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα. Παρουσία μόνο μαθητών Δημοτικού θα γίνει το ματς, όπως ήταν η πάγια θέση που εκφράστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Διαβάστε από το www.sport-fm.gr όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη.

Στη σύσκεψη που έγινε στη Γλυφάδα αποφασίστηκε να δοθούν 3.000 εισιτήρια αποκλειστικά σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ αρχικά υπήρξε η σκέψη σε αυτούς να συμπεριληφθούν και παιδιά από τις Ακαδημίες των δύο ομάδων, των οποίων η ηλικία δεν θα ξεπερνάει τα 14 έτη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό.

Στους «αιωνίους» θα δοθούν από 150 προσκλήσεις με τις οποίες θα καλυφθούν αποκλειστικά οι ανάγκες των μελών των Δ.Σ και των χορηγών.

Αρχικά από τη Γενική Γραμματεία ζητήθηκε τον τελικό να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαθητές, μέλη των Ακαδημιών, παλαίμαχοι των ομάδων και μέλη του συνδέσμου φίλων της Εθνικής ομάδας "Πελαργοί", όμως η Αστυνομία επέμενε να είναι ομογενοποιημένο το κοινό, επομένως στο Ελληνικό θα βρεθούν μόνο παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών και οι συνοδοί τους (γονείς ή κηδεμόνες). Το Υπουργείο Παιδείας ανέλαβε να μοιράσει τις προσκλήσεις σε σχολεία της ευρύτερης περιφέρειας της Αττικής, ενώ η αστυνομία εγγυάται την ασφάλεια στη μετακίνηση των παιδιών, την προσέλευσή τους στο γήπεδο, αλλά και την παρουσία τους σε αυτό.

Την προσεχή Δευτέρα με εγκύκλιό του Υπουργείου Παιδείας που θα διανεμηθεί στα σχολεία θα γνωστοποιήσει πώς κάποιος μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει το ματς, ενώ την Τετάρτη θα υπάρξει μια πρώτη εκτίμηση για την πορεία της κίνησης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αριθμός των 3.000 θεατών δεν καλύπτεται, τα επιπλέον εισιτήρια θα δοθούν σε μέλη των Ενώσεων της ΕΟΚ στην Αττική.

Πάντως, οι εκπρόσωποι των «πρασίνων» ξεκαθάρισαν ότι αν δεν τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί, ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από τον αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x