Super League 2

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λιβαδειά!

Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΟΦΗ είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα στην 24η αγωνιστική της Football League. Οι δύο ομάδες έχουν μόλις δύο βαθμούς διαφορά και αυτό το παιχνίδι θα κρίνει πολλά Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται στη Δόξα, ενώ ο ΠΑΣ υποδέχεται την Βέροια.

Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΟΦΗ είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα στην 24η αγωνιστική της Football League. Οι δύο ομάδες έχουν μόλις δύο βαθμούς διαφορά και αυτό το παιχνίδι θα κρίνει πολλά Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται στη Δόξα, ενώ ο ΠΑΣ υποδέχεται την Βέροια.

Αναλυτικά η 24η αγωνιστική:

Σάββατο 26/2

Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 15:00

Μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε ο Παναιτωλικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Εκτός για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα είναι ο Τζόνσον. Από την άλλη πλευρά για την Δόξα εκτός θα είναι ο Χατζηπαντελίδης.

Κυριακή 27/2

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 15:00

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ υποδέχεται την Βέροια και θέλει μια ακόμα νίκη για να συνεχίσει να έχει διαφορά τουλάχιστον πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Παναιτωλικό. Από την άλλη πλευρά η Βέροια προέρχεται από τη νίκη επί του Πιερικού με σκορ 1-0 και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Εκτός για τους γηπεδούχους ο Φουρτάδο, ενώ για τους φιλοξενούμενου δεν υπολογίζονται οι Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης και Καπιάς.

Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Στην Κατερίνη ο Πιερικός μετά την ήττα από την Βέροια θέλει επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτας. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος δεν υπολογίζει τους Κοντέων, Γουσούλη, Πέντα και Περουτσίνι. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη μετά την σπουδαία νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη. Οι Αθανασιάδης και Μελαμπιανάκης είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν.

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα

Ο Αγροτικός Αστέρας συνεχίζει να είναι αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να ξεμπλέξει από τα πλέι άουτ. Από την άλλη το τρένο δείχνει να φεύγει για την Καλλιθέα που δείχνει όλο και πιο κοντά στην Football League 2. Για τους γηπεδούχους εκτός θα είναι ο Τσουκαλίδης. Αντίθετα για την Καλλιθέα δεν θα αγωνιστούν οι Ντακόλ, Πινδώνης και Φαμπίνιο.

Τρίκαλα – Πανθρακικός

Τα Τρίκαλα την περασμένη αγωνιστική απέσπασαν σημαντικό βαθμό απέναντι στον ΟΦΗ και για να έχει αξία αυτός ο βαθμός θέλει μια νίκη κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Γιώργος Βαζάκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς και οι Τελκίνσκι, Ριζογιάννης και Μπουκουβάλας επιστρέφουν. Από την άλλη πλευρά για τον Πανθρακικό και τον Εμίλιο Φερέρα εκτός θα είναι μόνο ο Αρσενίεβιτς.

Ηλιούπολη – Ιωνικός

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται στην Ηλιούπολη. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα θέλουν νίκη για να ανέβουν στην βαθμολογία. Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι οι Νικολόπουλος, Ρουσάκης και ο Ουρόσεβιτς. Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός μετά τη νίκη του επί του Εθνικού θέλει άλλη μια νίκη σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι. Εκτός για τον Μίκι Τσίρκοβιτς οι Γιόνδης και Τριανταφύλλου.

Διαγόρας – Εθνικός

Στο Ρόδο ο Διαγόρας δοκιμάζεται κόντρα στον αξιόμαχο Εθνικό. Οι Ροδίτες μετά την «λευκή» ισοπαλία στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Εκτός για τον Πέτρο Ρουτζιέρη ο Πουλόπουλος. Από την άλλη πλευρά για τον Σάββα Παντελίδη θα είναι εκτός οι Παστός, Σιλιγαρδάκης και ο τιμωρημένος, για πειθαρχικό παράπτωμα Ουατάρα.

Δευτέρα 28/2

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 18:00

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι Βοιωτοί θέλουν να ξεπεράσουν τους Κρητικούς, κάτι που καταφέρνουν μόνο με νίκη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αναστόπουλου θέλει να κρατήσει την διαφορά της και φυσικά την θέση της στη βαθμολογία. Για τους γηπεδούχους εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Τάσιτς και Λισγάρας. Από την άλλη πλευρά εκτός θα είναι οι Χαριτωνίδης και Γιακούμπου.

Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας 19:00

Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ του Θρασύβουλου και του Εθνικού Αστέρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια ήττα από την Δόξα Δράμας και θα επιδιώξουν τη νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας θέλει να αξιοποιήσει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Λεβαδειακό. Εκτός για είναι για τους γηπεδούχους οι Φρίμπονγκ και Παπαθανασίου. Αντίθετα για τον Νίκο Παντέλη οι Διαμάντης και Άντονι.

Η επόμενη 25η αγωνιστική:

Διαγόρας – Ηλιούπολη
Εθνικός – Τρίκαλα
Ιωνικός – Αγροτικός Αστέρας
Πανθρακικός – Λεβαδειακός
Καλλιθέα – Πιερικός
ΟΦΗ – Θρασύβουλος
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΣ Γιάννινα
Εθνικός Αστέρας – Δόξα Δράμας
Παναιτωλικός - Βέροια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x