Stoiximan Super League

Βλέπει Ευρώπη

Πιο κοντά στον στόχο της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, που νίκησε με σκορ 3-1 εκτός έδρας την Κέρκυρα. Ιδανικό το ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο των φιλοξενούμενων που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος σκόραρε δυο φορές (4΄, 23΄). Ο Μπρέσκα στο 27ο λεπτό έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Βόλου, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Καλαντζής.

Πιο κοντά στον στόχο της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, που νίκησε με σκορ 3-1 εκτός έδρας την Κέρκυρα. Ιδανικό το ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο των φιλοξενούμενων που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος σκόραρε δυο φορές (4΄, 23΄). Ο Μπρέσκα στο 27ο λεπτό έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Βόλου, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Καλαντζής.



Από την αρχή του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Με τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουμπίντες, ο Σολάκης, με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Αυτό το γκολ έδωσε αέρα στους παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη, οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, όμως στη συνέχεια οι δυο ομάδες, λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου φάνηκε να ρίχνουν ταχύτητα.

Οι φιλοξενούμενοι με την αγαπημένη τους διάταξη 4-2-3-1 και έχοντας μικρή απόσταση μεταξύ των γραμμών κατάφεραν να κλέβουν μπάλες και να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση. Σε μια από αυτές τις ενέργειες, στο 24ο λεπτό, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έκλεψαν την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Μόνχε με εξαιρετικό άνοιγμα βρήκε τον Μπρέσκα στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας, αυτός πέρασε παράλληλα την μπάλα εξουδετερώνοντας τον Κωνσταντόπουλο βγάζοντας τον Σολάκη μόνο του με την εστία, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να βάλει για δεύτερη φόρα το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία ειδικά στις στημένες φάσεις με κάθε εκτέλεση κόρνερ ή φάουλ να μοιάζει ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα. Στο 27 ο Μπρέσκα με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 3-0 σημειώνοντας το πιο ωραίο τέρμα της αναμέτρησης. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με αυτό το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους και με την είσοδο του Γιάντση κατάφεραν να κυκλοφορήσουν καλύτερα την μπάλα. Η πίεση της Κέρκυρας απέδωσε και στο 50΄ ο Καλαντζής μείωσε σε 3-1 βάζοντας ξανά τους «Φαίακες» στη διεκδίκηση της νίκης. Η αλλαγή του Μπρέσκα δεν βοήθησε τους φιλοξενούμενους και φάνηκε να τους κόβει στα δύο, αφού δεν μπορούσαν να βγουν με αξιώσεις και να απειλήσουν, παραχωρώντας αρκετά μέτρα στην ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να κάνει το παιχνίδι της.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο 60ο λεπτό να μπουν και πάλι δυναμικά στη διεκδίκηση της νίκης όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάντση ο Στολτίδης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα η Κέρκυρα είχε την υπεροχή δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μάκης Κατσαβάκης με τις αλλαγές που πραγματοποίησε μετέτρεψε τη διάταξη της ομάδας σε 4-1-4-1 και ουσιαστικά κλείδωσε τη μεγάλη νίκη. Πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς έχοντας ξεπεράσει τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Καβάλα που αγωνίζονται την Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου φάνηκε ότι δεν επηρεάστηκαν από την αλλαγή προπονητή και πανηγύρισαν μια ακόμα σημαντική νίκη.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης, Καλαντζής, Φλαβίνιο (73΄Τσίγκας), Ρίκκα (46΄Γιάντσης), Γραμμόζης, Μαζνόφ

Στον πάγκο: Σιαράβας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρής

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας Μητρόπουλος, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα (55΄Ρόκας), Μόνχε (80' Ακόστα), Σολάκης (67΄Μαρτίν)

Στον πάγκο: Ρόκα, Νέμεθ, Γκότοβος, Μπερτόλντι





Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x