Stoiximan Super League

Λαμπάδα στον Άη… Ντάνι!

Την ώρα που οι εφιάλτες και τα σενάρια του υποβιβασμού καραδοκούσαν, ο «Άη» Ντάνι(ς) έσωσε την παρτίδα για τον Ηρακλή, αφού ισοφάρισε στο 93’ σε 1-1 κόντρα στην Ξάνθη στο «Καυτανζόλειο». Έχοντας τον «βράχο» Γκσπούρνινγκ σε μεγάλη μέρα, οι Ακρίτες διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από την αποβολή του Φλίσκα στο 58’. Στο 3' είχε ανοίξει το σκορ ο Καζάκης.

Την ώρα που οι εφιάλτες και τα σενάρια του υποβιβασμού καραδοκούσαν, ο «Άη» Ντάνι(ς) έσωσε την παρτίδα για τον Ηρακλή, αφού ισοφάρισε στο 93’ σε 1-1 κόντρα στην Ξάνθη στο «Καυτανζόλειο».

Έχοντας τον «βράχο» Γκσπούρνινγκ σε μεγάλη μέρα, οι Ακρίτες διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από την αποβολή του Φλίσκα στο 58’. Στο 3' είχε ανοίξει το σκορ ο Καζάκης.



Γκολ και ταμπούρωμα…

Η Ξάνθη την πρώτη ευκαιρία που είχε στην αναμέτρηση την μετέτρεψε σε… γκολ. Στο 3’ ο Κομεσίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Καζάκης στο «καλημέρα» άνοιξε -με κεφαλιά στην αντίθετη γωνία- το σκορ.

Από ‘κει και έπειτα, κλασσική και… εικονογραφημένη Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι κάθισαν στο προβάδισμά τους, κλείστηκαν στην άμυνα και ο «Γηραιός» βομβάρδιζε την περιοχή τους συνεχώς με ευκαιρίες.

Μία υπεροχή των γηπεδούχων, που όμως δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς ο Γκσπούρνινγκ ήταν πάντα σε ετοιμότητα και στην κατάλληλη θέση ώστε να λέει «όχι» στις επιθετικές εμπνεύσεις των παικτών του Γιώργου Παράσχου.

Ντάνι και… άγιος ο Θεός

‘Ηταν στο 3’ των καθυστερήσεων και όλοι είχαν πιστέψει ότι ο «Γηραιός» οδηγούνταν με μαθηματική ακρίβεια σε μία ντροπιαστική ήττα. Όχι γιατί θα έχανε με μεγάλο σκορ, αλλά επειδή έπαιζε ένα ματς… μισή χρονιά κόντρα στην Ξάνθη και, ενώ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 58’ (αποβλήθηκε ο Φλίσκας), φαινόταν πολύ λίγος για τα… δόντια του Γκσπούρνινγκ.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε κάνει μία χαψιά τους παίκτες του και έδειχνε ανίκητος.

Τελικά, σε εκείνο ακριβώς το σημείο, όταν φαινόταν πως τα πάντα έχουν κριθεί για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ο Ντάνι έφερε τα πάνω κάτω. Ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν οι συμπαίκτες του σε 90’, αυτός στη μοναδική φορά που βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ, τους έβαλε τα γυαλιά.

Ο Καϊτά έκανε το σουτ της απελπισίας εκτός περιοχής, η άμυνα της Ξάνθης τον είχε ξεχάσει στην μικρή περιοχή κι αυτός την τιμώρησε με το χειρότερο τρόπο, στερώντας της ένα τρίποντο σκέτο χρυσάφι...

Το φιλμ του αγώνα



Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής (70' Καϊτά), Χοσέμι, Αραμπατζής (64' Μαχοπ), Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81' Ρόμπλες), Γκαρσία, Μάρα, Ζερκά, Επαλέ

Στον πάγκο: Μπαντής, Κανακούδης, Στάμου, Βουτσιάς,

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Αντεφέμι (58' Βάλλας), Πίντο, Κωστούλας, Μπόατενγκ, Πόι, Καζάκης, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κατόνγκο (64' Κιντάνα)

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Αργυρός (Αθηνών)
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο».





Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x