PES 2011

Η Μακεδονία παίζει PRO

Το τουρνουά της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Και όλοι οι παίχτες ετοιμάζονται για το δεύτερο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2011.

Το τουρνουά της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Και όλοι οι παίχτες ετοιμάζονται για το δεύτερο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2011.

Ας δούμε όμως τι έγινε στο Pepsi MAX PES Tour @ Θεσσαλονίκη #1.

176 παίχτες κατέβηκαν στο τουρνουά με στόχο είτε την πρόκριση, είτε την συλλογή βαθμών, είτε την συμμετοχή στο μεγαλύτερο τουρνουά που γίνεται στην βόρεια Ελλάδα.

Ανάμεσα στους παίχτες ήταν και μεγάλα αστέρια του Pro Evolution Soccer League, όπως ο akis_333, jim21, Anakin, petfield, ekieki13, Kristi333, Gregory_gr, pappasdimitr και akisgt, μεγαλώνοντας τον βαθμό δυσκολίας για τους συμμετέχοντες.

Ο Kristi333 αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Pepsi MAX PES Tour @ Θεσσαλονίκη #1 ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Ο Χρήστος “Kristi333” Σκοπίδης, έφτασε μέχρι τον τελικό έχοντας μια καταπληκτική απόδοση και τερματίζοντας με ρεκόρ 10 νίκες, 0 ισοπαλίες, 0 ήττες και score 39:18.

Ο MiralsG7 δεν μπόρεσε να σταματήσει τον χθεσινό Kristi333 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Στον δρόμο του προς τον τελικό νίκησε gregory_gr, akis_333 και 2 φορές τον ekieki13.

Τρίτος τερμάτισε ο tolis86, o οποίος έκανε και αυτός μια τρελή πορεία χάνοντας μόνο από τους Kristi333 & MiralsG7, ξεπερνώντας στον δρόμο του προς την τρίτη Θέση τους pappasdimitr & akis_333.

Pepsi Max PES Tour
Τα προκριματικά τουρνουά του πανελλήνιο Πρωταθλήματος του Pro Evolution Soccer League ονομάζονται pepsi max pes tour. Τα pepsi max pes tour είναι τα highlights του PES League και πραγματοποιούνται σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Το καταπληκτικό road show δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους fans του Pro Evolution Soccer να λάβουν μέρος και να προκριθούν για τους πανελλήνιους τελικούς. Οι καλύτεροι 128 παίχτες θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που οδηγούν στα World Finals του PES League και φυσικά πολλά δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.pes-league.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x