PES 2011

Pepsi MAX PES Tour @ Patra

Το Pro Evolution Soccer League κάνει στάση στη Πάτρα. Το Pepsi MAX PES Tour @ Πάτρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στα Ster Cinemas Veso Mare.

Το Pro Evolution Soccer League κάνει στάση στη Πάτρα. Το Pepsi MAX PES Tour @ Πάτρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στα Ster Cinemas Veso Mare.

Η Πάτρα θα έχει την δυνατότητα να αναδείξει τους καλύτερους PRO Gamer και να αποτελέσει το 3ο μεγαλύτερο τουρνουά μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα των Minarides παίζει εντός έδρας και πρέπει να αποδείξει ότι αποτελείται από τους καλύτερους παίχτες της Πάτρας. Ο georgelee, zizou, art1stas, MrBean και k_fyo θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρώτο τουρνουά. 2 φορές έφτασε στην πηγή ο georgelee και τις 2 φορές δεν μπόρεσε να σηκώσει το τρόπαιο.

Αναμένετε να δηλώσουν παρόν και άλλα μεγάλα ονόματα του PES League και όπως φαίνεται σύσσωμο το top 10 του Hall of Fame θα κάνει την εμφάνισή του στην Πάτρα.

512 παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα αλλά και πόντους στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν μια θέση στους τελικούς του Pro Evolution Soccer League. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα Ster Cinemas Veso Mare και η ώρα έναρξης είναι στις 10:00.

Οι πρώτοι 512 παίχτες, που θα κάνουν check in, θα έχουν και το δικαίωμα της συμμετοχής. Check In μπορείτε να κάνετε την ημέρα του τουρνουά ή online.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ή θέλετε να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους της διοργάνωσης, μπορείτε είτε μέσα από το forum είτε μέσα από το section του support.

Συμμετοχή είναι δωρεάν αγοράζοντας το επίσημο παιχνίδι, με την ελληνική περιγραφή, είτε αγοράζοντας εισιτήρια που μπορείτε να προμηθευτείτε, την ημέρα της διοργάνωσης (εάν και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα – έναντι 13€), είτε με προαγορά, από το ESL Shop αξίας, 10€.

Χορηγοί επικοινωνίας του PES-League είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x