Stoiximan Super League

Κι είμαστε ακόμα… «βυσσινί»!

Παίζοντας ψυχωμένα και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο -χωρίς κίνητρο- Παναθηναϊκός ήταν κακός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα επικράτησε 2-0 των «πράσινων» στην «AEL FC ARENA» και απέδειξε ότι… είναι ακόμα ζωντανή στο «κυνήγι» της παραμονής! Μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχαν τα δύο τέρματά τους οι «βυσσινί», με τους Πανκράτ (22') και Τσιμπάμπα (27'). Δοκάρι με τον Λέτο είχαν στο 32' οι «πράσινοι», που δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 9'.

Παίζοντας ψυχωμένα και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο -χωρίς κίνητρο- Παναθηναϊκός ήταν κακός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα επικράτησε 2-0 των «πράσινων» στην «AEL FC ARENA» και απέδειξε ότι… είναι ακόμα ζωντανή στο «κυνήγι» της παραμονής!

Μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχαν τα δύο τέρματά τους οι «βυσσινί», με τους Πανκράτ (22') και Τσιμπάμπα (27').

Δοκάρι με τον Λέτο είχαν στο 32' οι «πράσινοι», που δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 9'.



Κι ότι είχαν αρχίσει να… πονάνε τα ματάκια μας! Αν και στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε να λέμε μόνο για τη μεγάλη ευκαιρία του Βύντρα στο 4' και κυρίως, για το πέναλτι που κακώς δεν έδωσε στον Παναθηναϊκό ο Παμπορίδης στο 9' -απορίας άξιο πως δεν το είδε…- όταν ο Μελίσσης έπαιξε… βόλεϊ στη μικρή περιοχή της ομάδας του, τα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθηλωτικά!

Οι γηπεδούχοι, παρότι δεν ήταν καλύτεροι από τους «πράσινους», ευτύχησαν ν' ανοίξουν το σκορ (1-0) στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση, στο 22', με τον Πανκράτ.

Μέχρι να… συνέλθει, μάλιστα, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ, στο 27', όταν ο Βύντρα έκανε την γκάφα της αγωνιστικής… στρώνοντας στον Τσιμπάμπα, ο οποίος, ανενόχλητος, νίκησε τον Τζόρβα, «γράφοντας» το 2-0!

Πέντε λεπτά αργότερα κι ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ο Λέτο είχε δοκάρι (αιφνιδιάστηκε ο Αμπάρης), ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου 45λέπτου, το «τριφύλλι» είχε δύο μαζεμένες ευκαιρίες, στο 42' και στο 43', με τους Σισέ και Γκοβού, αντίστοιχα, αλλά ο Αμπάρης… βροντοφώναξε και στις δύο «όχι», με εντυπωσιακό τρόπο!

Πάντως, τα… ματάκια μας πονέσανε, τελικά, στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, αλλά… καμία διάθεση και ειδικά από τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και έπειτα, όλα έδειχναν ότι οι «βυσσινί» θα έπαιρναν μία ξεκούραστη νίκη.

Ο Φερέιρα, που είχε αντικαταστήσει από το 40' τον απογοητευτικό Νίνη με τον Μαρίνο, πέρασε στο ματς τον Πετρόπουλο (57'), μπας και βοηθήσει τον Σισέ, που δεν κατάφερε να φανεί καθόλου.

Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε… Οι φιλοξενούμενοι συμβιβάστηκαν αρκετά νωρίς με την ήττα τους στην «AEL FC ARENA» και η Λάρισα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, που την κρατάει… ολοζώντανη στο «κυνήγι» της παραμονής.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα!



ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Πανκράτ (74' Ταλ), Μετίν (88' Κούλιτς), Τσιμπάμπα, Κουζέν (84' Μπλάζεκ)

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Ρέντζας, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (76' Κλέιτον), Νίνης (40' Μαρίνος), Λέτο, Γκοβού (57' Πετρόπουλος), Σισέ

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Σιμάο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»





Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x