Stoiximan Super League

H τέταρτη μέρα της κρίσεως

Σε εβδομάδα των… παθών εξελίσσεται αυτή που διανύουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού από τη Δευτέρα ζούμε στον «αστερισμό» της κασέτας! H συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις και ανακοινώσεις από Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια, ενώ θέση πήρε σε όσα ακούστηκαν και τον αφορούν, ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Άμεση διαλεύκανση ζητεί η Πολιτεία. Διαβάστε στο www.sport-fm.gr όλα όσα έγιναν αλλά κι αυτά που μας ξημερώνουν τη… «Μεγάλη Παρασκευή»!

Σε εβδομάδα των… παθών εξελίσσεται αυτή που διανύουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού από τη Δευτέρα ζούμε στον «αστερισμό» της κασέτας! Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις και ανακοινώσεις από Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια, ενώ θέση πήρε σε όσα ακούστηκαν και τον αφορούν, ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Άμεση διαλεύκανση ζητεί η Πολιτεία.

Διαβάστε στο www.sport-fm.gr όλα όσα έγιναν αλλά κι αυτά που μας ξημερώνουν τη… Μεγάλη Παρασκευή!

Η Καθαρά Δευτέρα και όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, έμελλε να βγάλουν στη φόρα τα… άπλυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου πλέον ο καθένας οφείλει να αποδείξει τα λεγόμενά του.

Οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια την Τετάρτη «ανάγκασαν» τον Αχιλλέα Μπέο να επισπεύσει κατά μία ημέρα τη δική του συνέντευξη Τύπου. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κατηγόρησε ως υποκλοπέα τον Νικόλα Πατέρα και χαρακτήρισε προϊόν συρραφής το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου την παρακολουθήσατε μέσω live streaming για περίπου μία ώρα από την web-tv του www.sport-fm.gr και μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα είπε εδώ.



Άμεση ήταν η απάντηση του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης, αφού χαρακτήρισε «σεναριογράφο» τον Αχιλλέα Μπέο, αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τις περιβόητες κασέτες και πρόσθεσε πως θα επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας. Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε στο θέμα αρχικά με δελτίο Τύπου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, από το δικηγορικό του γραφείο. «Αυτή τη φορά ο αντίδικος και ενδιαφερόμενος ονομάζεται Αλέξιος Κούγιας», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, ενώ ζητεί άρση του επαγγελματικού του απορρήτου, ώστε να βοηθηθεί η Δικαιοσύνη στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στη συνέχεια μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ευθέως δήλωσε ότι ο Αχιλλέας Μπέος ψεύδεται λέγοντας πως ο συνομιλητής του στις κασέτες είναι ο Νικόλας Πατέρας, ενώ άφησε αιχμές και για τον Βασίλη Γκαγκάτση. Διαβάστε όλα όσα είπε ο κ. Κούγιας εδώ.



Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος απέδωσε τα όσα ακούστηκαν εναντίον του σε προσπάθεια συκοφαντίας και σπίλωσης από την πλευρά του κ. Κούγια. Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε ο κ. Γκαγκάτσης.

Όπως είναι φυσικό, όλα όσα προηγήθηκαν, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την ελληνική Πολιτεία απλά να παρακολουθεί ως θεατής τις απίστευτες αυτές εξελίξεις και το βράδυ της Πέμπτης ήρθε η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με την οποία ο Πάνος Μπιτσαξής ζητεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης με τις επίμαχες κασέτες που ήρθαν στο προσκήνιο, και την ταχύτερη δυνατή διεξαγωγή της προκαταρκτικής εξέτασης.

Τέλος, υπήρξε συνέντευξη-βόμβα του αθλητικού εισαγγελέως, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση με τις περίφημες κασέτες. Δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της έρευνας, τονίζει πως η περιγραφή του περιεχομένου του υλικού μπορεί να ληφθεί υπόψη αν την καταθέσει κάποιος ενόρκως και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Το πώς θα ενεργήσουμε είναι δική μας δουλειά και όχι του Μπέου»! Ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών των εμπλεκομένων!

Στον εισαγγελέα οι εμπλεκόμενοι, στην ΕΠΟ τα στοιχεία

Το κατώφλι του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα διαβούν την Παρασκευή το πρωί οι πρώτοι μάρτυρες της υπόθεσης που συγκλονίζει την ποδοσφαιρική Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο πάντα της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί. Συγκεκριμένα, από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων θα περάσουν ο Σωτήρης Βοργιάς, ο Γιώργος Δαλούκας, αλλά και ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Βοργιάς θα καταθέσει ως ο πρώτος καταγγέλων στην υπόθεση, ενώ ο Θεσσαλός διαιτητής θα δώσει εξηγήσεις για τα όσα ακούγονται γι’ αυτόν στις δύο κασέτες που έχει αποκαλύψει ο Αλέξης Κούγιας. Ο τελευταίος, θα καταθέσει για δεύτερη φορά έπειτα από την προσκόμιση των στοιχείων από τον ίδιο την Τετάρτη 9/3. Την επόμενη εβδομάδα, εξάλλου, αναμένεται να κληθεί και ο δημοσιογράφος, Κυριάκος Θωμαϊδης, στην εκπομπή του οποίου στο Blue Sky έγιναν οι αποκαλύψεις.

Παίρνει το υλικό ο Φάκος

Παράλληλα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, ζήτησε την Πέμπτη από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, όλο το υλικό που έχει στη διάθεσή της για τη συγκεκριμένη υπόθεση και το οποίο παρέδωσε από χθες ο Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φάκος θα πάρει τα στοιχεία χέρια του την Παρασκευή 11/3, θα τα μελετήσει και θα κρίνει αν αυτά είναι αρκετά ώστε να παραπέμψει την υπόθεση στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Άρης Ασβεστάς-Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x