Stoiximan Super League

Θα φύγει «κύριος»

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανσερραϊκός, μετά από 13 αγωνιστικές έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1 επί της φλύαρης SKODA Ξάνθης που έχασε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι αν τελικά υποβιβαστεί στη Football League (μαθηματικά ελπίζει ακόμα στην παραμονή) θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν από τώρα την παραμονή και θα πρέπει να προσέξουν στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν αν δεν θέλουν να μπλέξουν.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Πανσερραϊκός, μετά από 13 αγωνιστικές έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1 επί της φλύαρης SKODA Ξάνθης που έχασε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι αν τελικά υποβιβαστεί στη Football League (μαθηματικά ελπίζει ακόμα στην παραμονή) θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν από τώρα την παραμονή και θα πρέπει να προσέξουν στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν αν δεν θέλουν να μπλέξουν.



Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλοντας μόνο τη νίκη παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 με τους Καζάκη και Σουάνη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Η Ξάνθη κατάφερε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να πάρει τον έλεγχο χωρίς να μπορεί να μετουσιώσει σε ευκαιρίες αυτή την υπεροχή. Όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με σφιχτή αμυντική διάταξη δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά.

Ο Πανσερραϊκός βλέποντας ότι η Ξάνθη δεν βρίσκεται σε καλή ημέρα άρχισε να παίρνει τα πάνω του και να εκδηλώνει κάποιες επιθετικές προσπάθειες. Οι δύο στιγμές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ευκαιρίες ήταν ένα μακρινό σουτ στο 27΄ για τους γηπεδούχους από τον Νταλέ και από τον Πόι, πέντε λεπτά αργότερα για την Ξάνθη.

Στο 38ο λεπτό ο Πανσερραϊκός κέρδισε το κόρνερ την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάρκερ και ο Τάσος Παπάζογλου αιφνιδιάζοντας την άμυνα της Ξάνθης πήρε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στα «λιοντάρια». Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, αφού ο Σούανης στη μοναδική μεγάλη στιγμή της Ξάνθης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πανσερραϊκό αφού στο 53΄ο Γεωργιάδης έβγαλε τη σέντρα ο Γκσπούρνινγκ έκανε λανθασμένη έξοδο επιτρέποντας στο Νταλέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Η SKODA παίζοντας πλέον με την πλάτη στον τοίχο ανέβασε την απόδοση της και επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Στο 76΄ο Ανάκογλου είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές, διευκολύνοντας την Ξάνθη να πιέσει. Τελικά το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 87΄ με εκτέλεση πέναλτι του Μαρσελίνιο, μετά από ανατροπή του Καζάκη από τον σκόρερ Παπάζογλου.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας με τον Βασιλακάκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να μη μπορεί με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Φερνάντες.

Η SKODA Ξάνθη πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα της αν δεν θέλει να μπλέξει, ενώ ο Πανσερραϊκός διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Κάστρο, Ανάκογλου, Μουσικάκης (59΄Σίντιτς), Γεωργιάδης, Πάρκερ, Νταλέ (87' Κόντος)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κέρλα, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Λεοζίνιο

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομμεσίδης (77΄Καριόκα), Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπόατενγκ, Αντεφέμι (49΄Βασιλακάκης), Πόι (55΄Κατόνγκο), Μαρσελίνιο, Καζάκης, Σουάνης

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Στιούαρτ, Γκλέισον,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών





Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x