Stoiximan Super League

Του rotation… το κάγκελο!

Σχεδόν… ανησυχητικά δείγματα, για το βαθμό που σκοπεύει να εφαρμόσει το rotation στο παιχνίδι με την Καβάλα, έδειξε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός δεν έκρυψε την προτεραιότητα που δίνει στην κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και στο… όνομά της, δεν αποκλείεται να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς!

Σχεδόν… ανησυχητικά δείγματα, για το βαθμό που σκοπεύει να εφαρμόσει το rotation στο παιχνίδι με την Καβάλα, έδειξε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός δεν έκρυψε την προτεραιότητα που δίνει στην κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και στο… όνομά της, δεν αποκλείεται να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς!

Κι αυτό διότι, εκτός των Μάκου και Καφέ (που είναι τιμωρημένοι) και των Δέλλα, Γεωργέα, Καράμπελα (που έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες), ο Χιμένεθ δεν… απέκλεισε το ενδεχόμενο -μέσω των δοκιμών του- να προφυλάξει επίσης και τους Σκόκο, Μπλάνκο, Γκερέιρο και Ντιόπ.

Κανένας από αυτούς, λοιπόν, δεν συμπεριλήφθηκε στους «βασικούς» -με τους Λεονάρντο, Κλωναρίδη, Μπαχά και Λυμπερόπουλο να παίρνουν τις θέσεις τους, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, στο 4-4-2 (που θα διατηρηθεί) αμυντικό δίδυμο ήταν οι Ματέος-Μανωλάς (δοκιμάστηκε και ο Νασούτι) και στα άκρα οι Γιάχιτς-Λαγός. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μίτσελ-Γκέντσογλου, στα άκρα οι Λεονάρντο-Κλωναρίδης και στην επίθεση οι Λυμπερόπουλος-Μπαχά. Ό,τι κι αν δοκίμασε, πάντως, ο Χιμένεθ, δεν αποκλείεται να παρατάξει μια πιο… ορθολογική ενδεκάδα απέναντι στην Καβάλα -με πρώτους υποψήφιους να μπουν σε αυτή τους Γκερέιρο και Σκόκο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x