Stoiximan Super League

Την… κολοκυθιά με Μπλάνκο!

«Χοντρό» παιχνίδι εντυπώσεων -σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους- συνεχίζουν να παίζουν ΑΕΚ και Μπλάνκο. Με αφορμή την πρόταση της Λοκομοτίβ, την οποία οι μεν (ΠΑΕ) ισχυρίζονται ότι απέρριψαν, οι δε (εκπρόσωποι του Αργεντινού) ισχυρίζονται ότι έγινε δεκτή, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τα… τερτίπια. Τουλάχιστον αυτά θα έχουν ημερομηνία λήξης, καθώς -σε επικοινωνία του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του «Ζορό»- ζητήθηκε απάντηση μέχρι την Παρασκευή στην πρόταση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ.

«Χοντρό» παιχνίδι εντυπώσεων -σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους- συνεχίζουν να παίζουν ΑΕΚ και Μπλάνκο.

Με αφορμή την πρόταση της Λοκομοτίβ, την οποία οι μεν (ΠΑΕ) ισχυρίζονται ότι απέρριψαν, οι δε (εκπρόσωποι του Αργεντινού) ισχυρίζονται ότι έγινε δεκτή, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τα… τερτίπια.

Τουλάχιστον αυτά θα έχουν ημερομηνία λήξης, καθώς -σε επικοινωνία του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του «Ζορό»- ζητήθηκε απάντηση μέχρι την Παρασκευή στην πρόταση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ.

Την αποκάλυψη της «Sportday» για πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας (ύψους 750.000 ευρώ στην ΑΕΚ και 2,5 εκατ. συνολικά στον Μπλάνκο, για 3 χρόνια) ακολούθησε ένα… γαϊτανάκι από τις δύο πλευρές.

Οι διαρροές της ΠΑΕ, λοιπόν (αντίθετα με το ρεπορτάζ) ότι απέρριψε την πρόταση, ακολουθήθηκαν από διάψευση του μάνατζερ του Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος -που δήλωσε κατηγορηματικά στο aek.365 πως η μετακίνηση στη Ρωσία δεν έγινε αποκλειστικά και μόνο λόγω άρνησης του παίκτη.

Με αναπόφευκτες τις απορίες, λοιπόν -πώς γίνεται δύο πλευρές που δηλώνουν διατεθειμένες να ανανεώσουν τη συνεργασία τους να διαψεύδουν η μία την άλλη- το αστείο (γιατί έτσι πάει να καταντήσει το θέμα, έπειτα από τόσους μήνες) δείχνει τουλάχιστον να τελειώνει.

Κι αυτό διότι σε επαφή που είχαν οι Αδαμίδης και Μπέρος το βράδυ (έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΕΚ), τέθηκε το deadline που θα βάλει τέλος στο σίριαλ. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή, λοιπόν (18 Μαρτίου), ζητήθηκε η οριστική απάντηση του Μπλάνκο στην πρόταση των 600.000 ευρώ για δύο χρόνια.

Αν είναι θετική, η επιθυμία του κόσμου να συνεχίσει να τον βλέπει με τα «κιτρινόμαυρα» θα γίνει πραγματικότητα. Αν είναι αρνητική, θα πρέπει να του δοθούν ενδείξεις πως θα αντικατασταθεί επάξια. Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον θα σταματήσει να… ζει στην αβεβαιότητα για ένα ακόμα θέμα που απασχολεί την ομάδα του. Στην ΑΕΚ κι αυτό κέρδος είναι…

Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x