Super League 2

Με φόρα στα μπαράζ ανόδου

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκονται τα Τρίκαλα και το απέδειξαν για ακόμη μία αγωνιστική. Νίκησαν με 4-0 την Ηλιούπολη, και έστειλαν μήνυμα ανόδου στη Σουπερλίγκα. Μεγάλη νίκη σημείωσε και η Βέροια, που έκανε σημαντικό βήμα για να αποφύγει τα πλέι άουτ, ενώ ο ΠΑΣ πήρε ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς νικώντας την Καλλιθέα 3-1, πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκονται τα Τρίκαλα και τα απέδειξαν για ακόμη μία αγωνιστική. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 4-0 της Ηλιούπολης, και με αυτόν τον θρίαμβο οι «Σακαφλιάδες» στέλνουν μήνυμα ανόδου στη Σουπερλίγκα. Μεγάλη νίκη σημείωσε και η Βέροια, που με το τρίποντο έκανε σημαντικό βήμα για να αποφύγει τα πλέι άουτ, ενώ ο ΠΑΣ πήρε ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς για να επιτευχθεί ο στόχος της πρώτης θέσης, νικώντας την Καλλιθέα 3-1, πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ. Δείτε τι έγινε στη Football League 2

Οι Τρικαλινοί, αν και είχαν τον έλεγχο από την αρχή του ματς, οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια έφτανε μέχρι την καλοστημένη άμυνα της Ηλιούπολης. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Βαζάκα ανέβασε «στροφές»και ο Ουέλιγκτον σκόραρε δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά (49’, 51’). Τα Τρίκαλα αντί να κατεβάσουν ταχύτητα, την ανέβασαν και με ακόμη δύο τέρματα από τον Μανουσάκη και τον Κόρμπο, διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.

Πιο δύσκολα από όσο δείχνει το σκορ επικράτησε ο ΠΑΣ της Καλλιθέας με 3-1. Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι Γιαννιώτες βρήκαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να «λυγίσουν» την φιλότιμη Καλλιθέα.

Η Βέροια πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, νίκησε 2-0 και με το τρίποντο αυτό αποφεύγει τη ζώνη των πλέι άουτ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Football League:
Σάββατο, 12/3


Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 0-2
(7’, 90’+3’ Καμπάνταης)

Κυριακή, 13/3

Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(65’ Αουρέλιο, 84’ Κουτσοσπύρος)
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα 3-1
(53’ Μπακαγιόκο, 64’ Τζάνης, 91’ Σκούφαλης-60’ Παπαναστασίου)
Πιερικός-Ιωνικός 0-0
Λεβαδειακός-Εθνικός 2-1
(10’ Μπάρκογλου, 54’ Ναπολεόνι-59’ Ριμκεβίτσιους)
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας 3-0
(41’ Τσουκλής, 53’ Σαπάνης, 71’ Στεφανίδης)
Τρίκαλα-Ηλιούπολη 4-0
(49’, 53’ Ουέλιγκτον, 73’ Μανουσάκης, 77’ Κόρμπος)

Δευτέρα, 14/3

Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός (18:00)
Θρασύβουλος-Πανθρακικός (19:00)

Η επόμενη αγωνιστική (27η):

Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΟΦΗ-Εθνικός Αστέρας
Καλλιθέα-Βέροια
Πανθρακικός-Δόξα Δράμας
Εθνικός-Θρασύβουλος
Διαγόρας-Πιερικός
Ηλιούπολη-Λεβαδειακός
Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα

Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x