Γιώργος Χελάκης

Όταν βρέθηκα εκτός φόρμας μπροστά στο… μικρόφωνο του Nova ΣΠΟΡ FM 94.6

Στο ραδιόφωνο, βρέθηκα μάλλον απροετοίμαστος. Φαίνεται ότι η μία ημέρα εκτός «μάχης», λόγω της απεργίας, με έβγαλε από τον… ρυθμό μου.

Στο ραδιόφωνο, βρέθηκα μάλλον απροετοίμαστος. Φαίνεται ότι η μία ημέρα εκτός «μάχης», λόγω της απεργίας, με έβγαλε από τον… ρυθμό μου.

Οι ακροατές –προφανώς φιλοολυμπιακών αισθημάτων- με... πυροβολούσαν με μηνύματα γιατί δεν τοποθετήθηκα σχετικά με τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αντιπαρέρχομαι όσους βρήκαν ευκαιρία να εκφραστούν έτσι όπως δεν μπορούν να το κάνουν στον εργοδότη τους, στο αφεντικό τους, όποιον τους καταπιέζει τέλος πάντων. Αποδέχομαι τον ρόλο του ραδιοφώνου ως αγχολυτικού και χαλαρωτικού, όπου κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να πουλούν ανέξοδα και χωρίς ρίσκο τη μαγκιά τους.

Έχω όμως την υποχρέωση να απαντήσω αναλυτικότερα σε ορισμένα από τα ερωτήματα των ακροατών που έχουν βάση.

• Καταρχάς, δεν υπάρχουν «καλά» και «κακά» επεισόδια ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζουν οι οπαδοί που συμμετέχουν σ’ αυτά.

• Δεν γίνεται να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην καταδίκη τους και πολύ περισσότερο στην ποινή που πρέπει να επιβληθεί όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

• Πράγματι, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «μπούκαραν» διακόπτοντας το παιχνίδι, ενώ στο ντέρμπι οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν να πανηγυρίσουν.

• Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τις προθέσεις τους, δεν έφτασαν να καταδιώκουν ποδοσφαιριστές και ειδικά της αντίπαλης ομάδας.

• Η ΑΕΚ δέχτηκε να βγάλει τους ποδοσφαιριστές της στο γήπεδο προκειμένου να μην αντιμετωπίσει σοβαρότερη τιμωρία ο ΠΑΟΚ, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού επιδιώχτηκε (και επιδιώκεται) η μέγιστη δυνατή τιμωρία του Ολυμπιακού.

• Οι οπαδοί του Ολυμπιακού (ορισμένοι από αυτούς) καταδίωξαν παίκτες του Παναθηναϊκού και προσπάθησαν να τους χτυπήσουν (φωτογραφίες δείχνουν ότι ορισμένοι χτυπήθηκαν).

• Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση και δεν έριξε λάδι στη φωτιά, με δηλώσεις του Ζαγοράκη, αμέσως μετά.

Νομίζω ότι όποιος ψύχραιμα αποτιμά τα γεγονότα, οφείλει να λαμβάνει υπόψη του όλα τα παραπάνω.

Όποιος θέλει να ανακαλύπτει εχθρούς, συνωμότες και πάει λέγοντας, τότε πιάνει τη… μεζούρα και βρίσκει χίλιους δυο τρόπους να τον… πνίξει το δίκιο και η αγανάκτηση.

Σε τελευταία ανάλυση, το θέμα είναι πώς θα σταματήσει μια και καλή αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο κι όχι ποιος «μπούκαρε» λιγότερο ή περισσότερο.

Στην επόμενη ραδιοφωνική εκπομπή, θα φροντίσω να είμαι πιο… φορμαρισμένος και αναλυτικός, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x