Stoiximan Super League

Πανό-ντόπα στην προπόνηση της ΑΕΚ!

Την προσμονή για το διπλό στο «Καραϊσκάκη», που θα ολοκληρώσει (αν έρθει) μια ονειρική εβδομάδα για την ΑΕΚ δείχνουν -με κάθε τρόπο- οι φίλοι της! Με δεδομένο ότι δεν θα βρεθούν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου την Κυριακή, οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» βρίσκουν… εναλλακτικούς τρόπους για να τη «ντοπάρουν». Ανάρτησαν, λοιπόν, στο προπονητήριο των Σπάτων (και άφησαν εκεί) ένα πανό, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν σαν ΑΕΚ πολεμάς, φιέστες και όνειρα χαλάς».

Την προσμονή για το διπλό στο «Καραϊσκάκη», που θα ολοκληρώσει (αν έρθει) μια ονειρική εβδομάδα για την ΑΕΚ δείχνουν -με κάθε τρόπο- οι φίλοι της!

Με δεδομένο ότι δεν θα βρεθούν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου την Κυριακή, οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» βρίσκουν… εναλλακτικούς τρόπους για να τη «ντοπάρουν».

Ανάρτησαν, λοιπόν, στο προπονητήριο των Σπάτων (και άφησαν εκεί) ένα πανό, που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν σαν ΑΕΚ πολεμάς, φιέστες και όνειρα χαλάς».

Έχοντας γράψει τη λέξη «φιέστες» με κόκκινα γράμματα και τη λέξη «όνειρα» με ασπρόμαυρα, οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν… σαφή τα υπονοούμενα του μηνύματος.

Για το πανό, μάλιστα, ερωτήθηκε στις δηλώσεις που έκανε πριν την προπόνηση και ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας πως «όλοι οι οπαδοί είναι ελεύθεροι να εκφράζουν την άποψή τους» και χαρακτηρίζοντας το πανό δείγμα της ταύτισής τους με την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x