Πορτογαλία

Έχουν γίνει σκύμνοι

Έτσι, ούτε Ευρώπη δε θα βγει σε λίγο η Σπόρτινγκ… Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας παραχώρησαν 0-0 στη Λεϊρία στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superliga και απλά αύξησαν στην τρίτη θέση σε πέντε τους βαθμούς διαφοράς από την τέταρτη και τις Γκιμαράες και Πάσος Φερέιρα, με την τελευταία να έχει ένα αγώνα λιγότερο, οπότε οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 θα περιμένουν μια «γκέλα» της τη Δευτέρα κόντρα στην Μπενφίκα, ώστε να αισθάνονται πιο άνετα.

Έτσι, ούτε Ευρώπη δε θα βγει σε λίγο η Σπόρτινγκ… Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας παραχώρησαν 0-0 στη Λεϊρία στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superliga και απλά αύξησαν στην τρίτη θέση σε πέντε τους βαθμούς διαφοράς από την τέταρτη και τις Γκιμαράες και Πάσος Φερέιρα, με την τελευταία να έχει ένα αγώνα λιγότερο, οπότε οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 θα περιμένουν μια «γκέλα» της τη Δευτέρα κόντρα στην Μπενφίκα, ώστε να αισθάνονται πιο άνετα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν τρεις βαθμούς πίσω από τις προνομιούχες θέσεις και ποντάρουν και αυτοί σε μια απώλεια βαθμών της Πάσος, ώστε να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της εξόδου στο Europa League.

Οι πρωτευουσιάνοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και έφτασαν στη νέα απώλεια βαθμών.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Τορσιλιέρι, Πόλγκα, Εβάλντο, Ζοάο Περέιρα, Ματίας, Ζάπατερ, Αντρέ Σάντος (76' Σαλέιρο), Σαλομάο (66' Βαλντές), Γιαννίκ (58' Βούκσεβιτς), Πόστιγκα



Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:


Παρασκευή, 18/3

Πορτιμονένσε-Γκιμαράες 2-1

Σάββατο, 19/3

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Λεϊρία 0-0

Κυριακή, 20/3

Μαρίτιμο-Ολιανένσε (18:00)

Ναβάλ-Μπέιρα Μαρ (18:00)

Σετούμπαλ-Νασιονάλ (18:00)

Πόρτο-Ακαντέμικα (22:15)

Δευτέρα, 21/3

Μπράγκα-Ρίο Άβε (20:45)

Πάσος Φερέιρα-Μπενφίκα (22:45)


Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Η επόμενη αγωνιστική (25η):

Κυριακή, 3/4 (18:00)

Ακαντέμικα-Πορτιμονένσε
Μπέιρα Μαρ-Μπράγκα
Μπενφίκα-Πόρτο
Γκιμαράες-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Νασιονάλ-Πάσος Φερέιρα
Ολιανένσε-Ναβάλ
Ρίο Άβε-Σετούμπαλ
Λεϊρία-Μαρίτιμο


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x