Stoiximan Super League

Live: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0 (Τελικό)

Αυτό δεν ήταν φιέστα. Αυτό δεν ήταν γλέντι. Αυτό ήταν παράσταση! Ένας ασύλληπτος Ολυμπιακός ύμνησε το ποδόσφαιρο στο «Καραϊσκάκη», διέλυσε 6-0 την ΑΕΚ και μοίρασε… μια κούπα απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν πως είναι δίκαια πρωταθλητής για 38η φορά στην ιστορία του!

Αυτό δεν ήταν φιέστα.

Αυτό δεν ήταν γλέντι.

Αυτό ήταν παράσταση!

Ένας ασύλληπτος Ολυμπιακός ύμνησε το ποδόσφαιρο στο «Καραϊσκάκη», διέλυσε 6-0 την ΑΕΚ και μοίρασε… μια κούπα απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν πως είναι δίκαια πρωταθλητής για 38η φορά στην ιστορία του!

Στο πνεύμα του αγώνα, η «Ένωση», εμφανίστηκε «για τα πανηγύρια» και… γύρισε πίσω στην αποφράδα μέρα του 1981 (όταν είχε χάσει με το ίδιο σκορ)!



92΄Λήξη της αναμέτρησης.

90΄Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Λυμπερόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά το γύρισμα του Λαγού αλλά στο πλασέ που δοκίμασε πρόλαβε να παρέμβει ο Μέλμπεργκ.

87΄ Αποθέωση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Ισπανού.

80΄Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Έντερ περνά στη θέση του Νάτσο Σκόκο.

74' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Μιραλάς δίνει τη θέση του στον Πάντελιτς.

69' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Ωραία κίνηση του Χολέμπας μέσα στην περιοχή και αριστέρα, καταλήγει σε δυνατό συρτό σουτ, που καταλήγει στην απέναντι γωνία του Σάχα!

67' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Ο Μιραλάς ξεκίνησε μια κούρσα από το χώρο του κέντρου, ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του -ανήμπορου να αντιδράσει- Σάχα!

65': Ο Σκόκο πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή -και αριστερά- αλλά ο Πάρντο πέφτει στην γωνία του και μπλοκάρει.

61' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Ο Τζεμπούρ φεύγει από αριστερά στην αντεπίθεση, "αδειάζει" υπέροχα τον Μανωλά και με φοβερό φαλτσαριστό πλασέ -από πλάγια θέση- έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Σάχα!

55': Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Χολέμπας πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σάχα!

54' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Στη θέση του Ιμπαγάσα περνάει ο Μοϊσές.

52': Ο Μπαχά βρίσκει χώρο και κάνει το σουτ -έξω από την περιοχή και αριστερά- αλλά η μπάλα φεύγει απογοητευτικά άουτ από το απέναντι δοκάρι.

46': Έναρξη του β' μέρους.

46' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λυμπερόπουλος αντικατέστησε τον Γκερέιρο.

45': Λήξη του ημιχρόνου

40': Συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, την ώρα που η ΑΕΚ δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει.

34': Γκολ που δε μετράει για την ΑΕΚ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκόκο, η μπάλα καταλήγει στον Καφέ -που σκοράρει με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι- αλλά το γκολ δεν μετράει, καθώς ο Παμπορίδης έχει δώσει νωρίτερα επιθετικό φάουλ του Ντιόπ πάνω στον Μέλμπεργκ.

29' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Ο Μιραλάς "τσιμπάει" την μπάλα -λίγο πριν την τελική γραμμή και αριστερά- και ο Μανωλάς, με δυνατό τάκλιν, τον ανατρέπει.

26': Ο Μπαχά εκτελεί με δύναμη ένα φάουλ από μακριά, αλλά η μπάλα κοντράρει στο τείχος και περνάει κόρνερ.

21' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό: Ο Ιμπαγάσα πήγε με πολλή δύναμη σε ένα τάκλιν πάνω στον Γκερέιρο και είδε (επιεικώς) την κίτρινη κάρτα.

19' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Μετά από λάθος του Σαχά -που δίνει την μπάλα στον Τζεμπούρ- ο Αλγερινός πασάρει στον Φουστέρ κι εκείνος -τσιμπώντας την μπάλα προ του Αργεντινού τερματοφύλακα- τη στέλνει ξανά στα δίχτυα!

18': Νέα φάση για τον Ολυμπιακό! Ο Μιραλάς μπαίνει από δεξιά, σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Σάχα.

17': Ο Μιραλάς επελαύνει -χωρίς να τον κόψει κανένας- στην περιοχή της ΑΕΚ, γυρίζει επικίνδυνα από δεξιά, αλλά ο Σάχα (με δεύτερη προσπάθεια) μπλοκάρει.

15': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα από δεξιά, ο Μέλμπεργκ πιάνει την κεφαλιά, αλλά στέλνει την μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι του Σάχα.

12': Ο Μπαχά βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

10': Πρώτη επίσκεψη της ΑΕΚ στα καρέ των "ερυθρόλευκων". Ο Σκόκο εκτέλεσε με φάλτσο το φάουλ, αλλά ο Μέλμπεργκ πρόλαβε -προ του Ματέος- να απομακρύνει σε κόρνερ.

9': Σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Σκόκο και Μιραλάς, ο δεύτερος έβαλε επικίνδυνα τον αγκώνα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ.

7' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Η εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα από τον άξονα φέρνει την μπάλα "στην καρδιά" της άμυνας της ΑΕΚ κι εκεί ο Μέλμπεργκ με προβολή (και προλαβαίνοντας τον Ματέος) τη στέλνει για δεύτερη φορά στα δίχτυα!

2' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα από αριστερά, ο Μοδέστο πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Τζεμπούρ -που βγαίνει αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι- στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της παλιάς του ομάδας!

1': Έναρξη του αγώνα

Μικρά-μικρά

18:58: Ενός λεπτού σιγή στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" στη μνήμη των θυμάτων από την τραγωδία της Ιαπωνίας.

18:55 - Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στο γήπεδο, μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του Ολυμπιακού.

18:50 - Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ζέσταμα και πλέον βρίσκονται στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες των προπονητών πριν τη σέντρα.

18:41 - Ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Χιρόσι Τόντα, έφτασε πριν από λίγο στο γήπεδο -προσκεκλημένος (σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης για την τραγωδία που ζει η ασιατική χώρα) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.



18:36 - Λίγη ώρα απέμεινε μέχρι τη σέντρα και στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" βρίσκονται πλέον περισσότεροι από το 22.00 φίλοι του Ολυμπιακού. Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται το ζέσταμα των δύο ομάδων.

18:20 - Αντίστροφο κλίμα στην είσοδο του Ολυμπιακού για προθέρμανση. Οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν την αποθέωση από περίπου 15.000 φίλους τους που βρίσκονται ήδη στο "Καραϊσκάκη".

18:12 - Οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν για ζέσταμα, μέσα σε πανδαιμόνιο αποδοκιμασιών από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

18:05 - Ανακοινώθηκε και η σύνθεση του Ολυμπιακού. Ούτε ο Ερνέστο Βαλβέρδε επεφύλαξε εκπλήξεις και στο γνωστό 4-4-1-1 βρίσκονται εκείνοι που αναμενόταν μετά τις τελευταίες προπονήσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν ως εξής:

Στο τέρμα ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μανιάτης. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μοδέστο-Ιμπαγάσα, στα άκρα οι Ριέρα (αριστερά), Μιραλάς (δεξιά) και ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Τζεμπούρ (που θα αλλάζει θέσεις με τον Βέλγο).

18:02 - Γνωστή έγινε πριν απο λίγο η ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την αναμενόμενη σύνθεση, διατηρώντας την (πετυχημένη) συνταγή του 4-4-2 με ρόμβο. Πιο συγκεκριμένα, οι "κιτρινόμαυροι" θα παραταχθούν ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Νασούτι, Ματέος και Μανωλάς. Σε ρόλο "σκούπας" στα χαφ ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μίτσελ-Καφές, ως επιτελικός ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση οι Σκόκο-Μπαχά.

17:42 - Στον αγωνιστικό χώρο, για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα, έχουν βγει και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Την αποθέωση γνώρισαν οι "ερυθρόλευκοι" από τους περίπου 7.000 φιλάθλους που βρίσκονται στο "Καραϊσκάκη".

17:40 - Δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς φιλοξενεί το match programme που μοιράζεται στους φιλάθλους. Σε αυτές ο Σέρβος επιθετικός μιλά για το συναίσθημα του να αγωνίζεται κανείς στον Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα όταν βλέπεις όλα αυτά τα Κύπελλα, νιώθεις ένα μεγάλο δέος. Καταλαβαίνεις τη δύναμη που έχει ο Ολυμπιακός και το πόσο βαριά είναι η φανέλα που όλοι εμείς έχουμε την τιμή να φοράμε. Το γεγονός ότι έχουμε και εμείς την ευκαιρία να προσθέσουμε έναν ακόμα τίτλο, ένα ακόμα Κύπελλο σε αυτά που είδα, μου δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο και πιστεύω σε όλη την ομάδα για να αφιερώσουμε την κατάκτησή του στο μεγάλο κόσμο που μας ακολουθεί και μας στηρίζει παντού».

Ο Πάντελιτς αναφέρθηκε, δε, και στον φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών»: «Πιστεύω ότι όλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο, για να δουν το παιχνίδι και παράλληλα να βοηθήσουν τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού. Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός».

17:31 - Στο γήπεδο και οι παίκτες της ΑΕΚ, που γίνονται δεκτοί με έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρίσκεται στις εξέδρες.

17:25 - Οι διαιτητές του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα.

17:22 - Με διαφορά λίγων λεπτών, οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο γήπεδο. Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε κατά την άφιξη της ΑΕΚ, με το πούλμαν να φτάνει στο φαληρικό γήπεδο και τους "κιτρινόμαυρους" να κατευθύνονται χωρίς "παρατράγουδα" στα αποδυτήρια. Περίπου 60 οπαδοί των "ερυθρόλευκων" υποδέχθηκαν τους παίκτες του Βαλβέρδε και τους αποθέωσαν μόλις έφτασαν στο γήπεδο.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μιραλάς (74\ Πάντελιτς), Φουστέρ, Τζεμπούρ

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Ποτουρίδης, Μοϊσές, Ντουντού, Ζαϊρί, Ρόμενταλ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Ντιόπ, Μίτσελ, Καφές, Γκερέιρο (46' Λυμπερόπουλος), Σκόκο (80΄ Έντερ), Μπαχά

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Μπερνς, Λυμπερόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Πάνου (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»



Αρκετές απουσίες (κυρίως από την πλευρά της ΑΕΚ) «πληγώνουν» το ντέρμπι. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ έχουν σημαντικούς «πονοκεφάλους» -με τον δεύτερο, μάλιστα, να στερείται τέσσερις βασικούς του, σε σχέση με τη μεγάλη «απόδραση» από την Τούμπα.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ραούλ Μπράβο (ανέτοιμος) και Τοροσίδη (τιμωρημένο) -και άφησε επιπλέον εκτός αποστολής τον Φετφατζίδη- ο συμπατριώτης του καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες των τραυματιών Δέλλα, Μπλάνκο, Καράμπελα και Μάκου (εκτός είναι και ο Νταντόμο).

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοϊσές, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (54' Μοϊσές), Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ριέρα, Τζεμπούρ

Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γεωργέας, Ματέος, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Σκόκο, Μανωλάς, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Μίτσελ, Έντερ, Λεονάρντο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Μπαχά

Με ίδια διάταξη -αλλά σε διαφορετικές παραλλαγές- θα παρατάξουν πιθανότατα τις ομάδες τους οι δύο τεχνικοί.

Στο 4-4-1-1 του Βαλβέρδε, λοιπόν, αναμένεται να βρεθεί στο τέρμα ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μανιάτης. Στα χαφ θα είναι οι Μοδέστο-Ιμπαγάσα, στα άκρα οι Ριέρα (αριστερά), Μιραλάς (δεξιά) και ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Τζεμπούρ (που θα αλλάζει θέσεις με τον Βέλγο).

Στο 4-4-2 με ρόμβο, από την άλλη, που δείχνει πιθανότερο να διατηρήσει ο Χιμένεθ τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Νασούτι (ή Μανωλάς), Ματέος και Γιάχιτς (ή Γεωργέας). Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μίτσελ-Καφές, ως επιτελικός θα κινείται ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση θα είναι πιθανότατα οι Σκόκο-Μπαχά (χωρίς να αποκλείεται ο Λυμπερόπουλος).

Σαφώς υπέρ του Ολυμπιακού (αλλά όχι και τραγική για την ΑΕΚ) είναι η παράδοση των ντέρμπι με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους». Σε σύνολο 52 αναμετρήσεων από το 1959 που ξεκίνησε η Α’ Εθνική (και με κάποιες από αυτές να διεξάγονται, εκτός του «Καραϊσκάκη, και σε ΟΑΚΑ και Ριζούπολη), οι Πειραιώτες μετρούν 37 νίκες, με 11 ματς να λήγουν ισόπαλα και 14 να βρίσκουν νικήτρια την «Ένωση».

Τα γκολ των Ολυμπιακός-ΑΕΚ από το 1964 έως το 1999…



…κι εκείνα από τις αναμετρήσεις μετά το 2000



Το τελευταίο ματς των δύο ομάδων στο «Καραϊσκάκη» (για τα πλέι οφ της περσινής σεζόν) βρήκε νικητή 2-1 τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στην κανονική διάρκεια (ανήμερα των Φώτων) η ΑΕΚ είχε κάνει μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας μεγάλο διπλό -με το ίδιο σκορ και πρωταγωνιστή τον Νάτσο Σκόκο.





Νικήτρια, δε (με δραματικό, μάλιστα, τρόπο) βρήκε την ΑΕΚ και το παιχνίδι του α’ γύρου στο ΟΑΚΑ. Τότε που ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι με τον Ντουντού (στο 56’) και είδε τον Ίσμαελ Μπλάνκο να τον «εκτελεί» (1-0) σχεδόν σε… νεκρό χρόνο.



Διαφορετικού είδους (και… προελεύσεως) «ντόπες» συνόδευσαν τις τελευταίες προπονήσεις των δύο αντιπάλων πριν το ντέρμπι.

Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, οι παίκτες δέχθηκαν την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, που τους κάλεσε να πάρουν τη νίκη για να ευχαριστήσουν τον κόσμο και να «βουλώσουν στόματα». Απ’ την άλλη, οι οπαδοί της ΑΕΚ βρήκαν άλλο τρόπο να εκφράσουν την προσμονή τους για το διπλό, αναρτώντας (και αφήνοντας) στα Σπάτα πανό με χαρακτηριστικό μήνυμα.

Στο πρόσωπο του Ραφίκ Τζεμπούρ εστιάζεται η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα του σημερινού ντέρμπι. Ο Αλγερινός επιθετικός θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα -από την οποία αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο τον Γενάρη, πριν μετακομίσει στον Πειραιά.

Το ωραίο της υπόθεσης, πάντως, είναι ότι ο Τζεμπούρ είναι εκείνος που έχει πετύχει το τελευταίο γκολ της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» (με πέναλτι στην περσινή ήττα 2-1 για τα πλέι-οφ), ενώ στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας είχε κάνει την επανεμφάνισή του, μετά από μήνες που είχε τεθεί σε απραξία από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο ένας μόνο από τους «κακούς δαίμονες» του Ολυμπιακού θα βρίσκεται σήμερα στο χορτάρι του «Καραϊσκάκη». Με τον Ίσμαελ Μπλάνκο τραυματία, λοιπόν και εκτός αποστολής, ο Νάτσο Σκόκο έχει την ευκαιρία (αν επαναλάβει τα περσινά του κατορθώματα) να τον φτάσει στα γκολ εναντίον του Ολυμπιακού.

Με το νικητήριο που σημείωσε στον α’ γύρο, ο «Ζορό» συμπλήρωσε πέντε συνολικά εναντίον των «ερυθρόλευκων», την ίδια ώρα που ο Σκόκο έχει ένα λιγότερο. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, πάντως, είναι ότι δύο από τα γκολ τους έκαστος τα είχαν πετύχει στον αξέχαστο (και οδυνηρό όπως εξελίχθηκε για την ΑΕΚ) τελικό Κυπέλλου της σεζόν 2009-10.



Την πρώτη του νίκη ως προπονητής απέναντι στον Μανόλο Χιμένεθ θα ψάξει σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Πριν το παιχνίδι του α’ γύρου, όπου η ΑΕΚ επικράτησε 1-0, οι δύο Ισπανοί είχαν συγκρουστεί άλλες δύο φορές σε επίπεδο Primera Division -με τον Ανδαλουσιανό να είναι εκείνος που χαμογέλασε και σ’ εκείνες (Εσπανιόλ-Σεβίλλη 2-4 το 2008 και Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ 3-2 το 2009).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x