Stoiximan Super League

Ευρωπαϊκή νίκη

Μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Καβάλας, πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου με σκόρερ στο 86ο λεπτό τον Μαρτίν (1-0) για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλου ΟΠΑΠ και έχουν πλέον το πάνω χέρι στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης.

Μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Καβάλας, πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου με σκόρερ στο 86ο λεπτό τον Μαρτίν (1-0) για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλου ΟΠΑΠ και έχουν πλέον το πάνω χέρι στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης.



Με φανερό το άγχος στις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων ξεκίνησε ο αγώνας στο Ανθή Καραγιάννη. Η παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών στο χώρο του κέντρου οδήγησε σε πολλά λάθη με αποτέλεσμα καμιά ομάδα να μ ην μπορεί να επιβάλλει το δικό της ρυθμό. Σε αυτό το τέμπο κύλησαν τα είκοσι πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους οπαδούς της Καβάλας να μένουν απογοητευμένοι.

Σε αυτό το λεπτό ο Μάκης Κατσαβάκης, προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή με τον Ντολεζάι να περνάει στην θέση του Αλβάρεζ. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν στη συνέχεια την εικόνα τους και προσπάθησαν κυρίως με στημένα να απειλήσουν την εστία του Γιακούποβιτς, χωρίς αποτέλεσμα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 42΄ όταν ο Νικουλάε δεν κατάφερε μετά από εξαιρετική κάθετη του Αμπντούν να σκοράρει. Η πιο μεγάλη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 45΄ όταν ο Νικουλάε δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντιέ.

Και στο δεύτερο μέρος δεν διαφοροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό η εικόνα του παιχνιδιού. Η Καβάλα έδειχνε πιο παθιασμένη για να πάρει το τρίποντο που θα την έκανε φαβορί στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και απέκτησε τον πλήρη έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Και πάλι όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητική παρά μόνο με στημένες φάσεις.

Ο Μάκης Κατσαβάκης άλλαξε τον Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος δεν είχε καλή απόδοση και πέρασε στη θέση του τον Ακόστα. Από το 70ο λεπτό και μετά ο Ολυμπιακός Βόλου με την γνωστή του τακτική προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και άφησε αρκετό χώρο στην Καβάλα.

Τελικά στο 86ο λεπτό ο Ουμπίντες ανέβηκε από τα αριστερά έβγαλε την μπαλιά στην περιοχή και ο Μαρτίν εκμεταλλευόμενος τη ν αδράνεια των αμυντικών δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να χαρίσει στον Ολυμπιακό Βόλου μια νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Καβάλα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Περτζέλ (88΄Περεϊρίνια), Ντουγκλάο, Ντιέ, Ντι Κρόκ, Ρίος (68΄Νταρσεβίλ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε (88΄Βουτσίσεβιτς), Νικουλάε

Στον πάγκο: Λόπεζ, Πετκάκης, Θεοδωρέλλης, Οικονόμου

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Τομάς (87΄Σολάκης), Ζέλεσι, Μητρόπουλος, Αλβάρεζ (20΄Ντολεζάι), Μπρέσκα, Ουμπίντες, Νέμεθ (56΄Ακόστα) Μαρτίν

Στον πάγκο: Ρόκα, Ροντρίγκεζ, Ψυχογιός, Μπερτόλντι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»





Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x