Stoiximan Super League

Πλήρης α-ταξί-α

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους παίκτες της ΑΕΚ η απουσία της διοίκησης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και των όσων συνέβησαν. Η «Ένωση» μπορεί να επικράτησε με σκορ του Ατρόμητου, σε μία πρόβα ενόψει του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο, η μετάβαση από και προς το γήπεδο έγινε με ταξί, ύστερα από απαίτηση των οπαδών της ομάδας.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους παίκτες της ΑΕΚ η απουσία της διοίκησης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και των όσων συνέβησαν. Η «Ένωση» μπορεί να επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρόμητου, σε μία πρόβα ενόψει του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο, η μετάβαση από και προς το γήπεδο έγινε με ταξί, ύστερα από απαίτηση των οπαδών της ομάδας.

Ούτε ένας άνθρωπος από το Διοικητικό Συμβούλιο του «Δικεφάλου» δεν βρισκόταν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας, όπως επίσης «ψυχή» από τους διοικούντες δεν υπήρχε και στο γήπεδο, θέλοντας να αποφύγουν την οποιαδήποτε προστριβή με τους οπαδούς, αλλά αφήνοντας παράλληλα παίκτες και προπονητή στο έλεός τους.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών, κυρίως των ξένων, υπήρξε συζήτηση να μην πάει καθόλου η ομάδα στο γήπεδο, ώστε να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τη διοικητική αδράνεια, αλλά παρ’ όλα αυτά αποφασίστηκε, για το καλό της ομάδας να πάνε έστω και με ταξί στο γήπεδο, για το καλό της ομάδας, η οποία κυνηγάει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ενόψει πλέι οφ.

Μένουν για το Κύπελλο

Γρήγορο τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο περί παραίτησής του έβαλε ο Σταύρος Αδαμίδης, κάτι που έπραξε και ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου λίγο αργότερα. Οι διοικούντες την «Ένωση» τονίζουν ότι δεν θα κάνουν πίσω στις πιέσεις που δέχονται από τους οπαδούς της ομάδας, ενώ δεν θέλουν να αφήσουν τον σύλλογο, ειδικά τώρα που εκκρεμεί το ζήτημα της αδειοδότησης.

Βέβαια, βασικός λόγος είναι ο τελικός Κυπέλλου ΟΠΑΠ, στον οποίο η ΑΕΚ διεκδικεί έναν τίτλο ύστερα από αρκετά χρόνια, κάτι που αποτελεί επιτυχία για την ομάδα και φυσικά για τη διοίκησή της. Μετά τον τελικό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, τόσο σε επίπεδο προπονητή, όσο και σε διοικητικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x