Stoiximan Super League

Αποστολή εξετελέσθη!

Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου... σαλονάτος! Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στη Νέα Σμύρνη και με τον έναν βαθμό που πρόσθεσαν στο... σακούλι τους, πανηγύρισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα. Δοκάρι είχαν οι -αν και καταδικασμένοι- αξιοπρεπέστατοι φιλοξενούμενοι στο 37' με τον Σουμπίνιο, ενώ τελείωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Παπάζογλου στις καθυστερήσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου... σαλονάτος!

Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στη Νέα Σμύρνη και με τον έναν βαθμό που πρόσθεσαν στο... σακούλι τους, πανηγύρισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Δοκάρι είχαν οι -αν και καταδικασμένοι- αξιοπρεπέστατοι φιλοξενούμενοι στο 37' με τον Σουμπίνιο, ενώ τελείωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Παπάζογλου στις καθυστερήσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πως έπαιξαν:

Με το αγαπημένο του 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του ο Τάκης Λεμονής. Απόντος του Μάχο (είναι τιμωρημένος), κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πρελ, πραγματοποιώντας, μάλιστα, το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα. Στην άμυνα ήταν -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κβιρκβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς και Γκαλίτσιος, μπροστά τους, αμυντικά χαφ, ο Σάμαρης και ο Κουμορτζί, δεξιά, σε ρόλο χαφ-εξτρέμ, ο Ριέρα, αριστερά ο Μπάλαμπαν και στην «κορυφή» ο Μήτρογλου.

Στον αντίποδα, ένα 4-5-1 παρέταξε ο Παύλος Δημητρίου στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Φερνάντες, οι τέσσερις στην άμυνα ήταν οι Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Κέρλα και Ντιόγκο, στα χαφ αγωνίστηκαν οι Κάστρο, Ανάκογλου, Μπέλιτς, Λεοζίνιο, Πάρκερ και στην επίθεση ο Νταλέ.



«Σουτ εσύ; Δοκάρι εγώ!»

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία... Πέντε σουτ επιχείρησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, στην ουσία, όμως, μόνο το τελευταίο, αυτό του Μπάλαμπαν στο 38', απείλησε, ουσιαστικά, τον Φερνάντες, με την μπάλα να «γλείφει» το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Ένα λεπτό νωρίτερα, ωστόσο, το... θερμόμετρο στη Νέα Σμύρνη έπεσε υπό το μηδέν. Στην πρώτη του «επίσκεψη» στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι, όταν ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, με την μπάλα να τραντάζει το δεξί, κάθετο δοκάρι του Πρελ, «παγώνοντας το αίμα» των, περίπου, 3.000 οπαδών της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Σε γενικές γραμμές, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, κινδυνεύοντας μόνο μία φορά -κι αυτή από στημένη φάση- δεν μπορούσε, όμως, να δημιουργήσει οργανωμένες επιθέσεις.

Άνετος στα... «σαλόνια»!

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας. Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή συνέχιζαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου με τους Σιόβα (47') και Μήτρογλου (51'), αλλά τίποτ' άλλο από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και μετά, εκτός από μία... υποψία φάσης στο 81' με τον «πιστολέρο» και άλλο ένα σουτ του Κβιρκβέλια στο 87', που πέρασε ελάχιστα άουτ... Οι «κυανέρυθροι», γνωρίζοντας πως και με τον έναν βαθμό σώνονταν και μαθηματικά, φάνηκε να... αράζουν από ένα σημείο και μετά, αφού έβλεπαν και τους αντιπάλους τους να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει και μαθηματικά το στόχο της παραμονής και τον Πανσερραϊκό, απλά, σε ακόμα ένα παιχνίδι, να δείχνει ότι θα αποχωρήσει από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά, τουλάχιστον, με το κεφάλι ψηλά.

- Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Παπάζογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Πρελ, Κβιρκβέλια, Ριέρα, Μπάλαμπαν (65' Γιόνσον), Μήτρογλου, Γκαλίτσιος (88' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς

Στον πάγκο: Παναγόπουλος, Λάτκα, Κολοβός, Σαλαλί, Σβέρκος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Μπέλιτς (89' Βρούτσινα), Κέρλα, Ανάκογλου (68' Λεοζίνιο), Ντιόγκο, Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ (83' Παπαδόπουλος), Τριανταφύλλου, Κάστρο, Σουμπίνιο

Στον πάγκο: Ράντμαν, Βοσκόπουλος, Λεοζίνιο, Μουσικάκης, Μάρκοβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x