Μουσική

Ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για τις συναυλίες των Blind Guardian

6 & 7 Μαΐου, Αθήνα, Fuzz Club. 8 Μαΐου, Θεσσαλονίκη, Principal Club.

6 & 7 Μαΐου, Αθήνα, Fuzz Club. 8 Μαΐου, Θεσσαλονίκη, Principal Club.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όποιος έχει παρακολουθήσει συναυλία των BLIND GUARDIAN, έχει συγκλονιστεί με το “The bard’s song” και τη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος τραγουδά στίχο-στίχο μαζί με τον frontman του σχήματος, Hansi Kursch. Στην Ελλάδα είχαμε ήδη αρκετές φορές αυτή την ευκαιρία, αφού οι Γερμανοί metallers έχουν μία σχέση λατρείας με το εγχώριο κοινό (ο κιθαρίστας τους, Andre Olbrich, είναι παντρεμένος και με Ελληνίδα μάλιστα!!!) και φροντίζουν να την επιβεβαιώνουν με κάθε περιοδεία τους τα τελευταία χρόνια.

Δύο χρόνια μετά την επιβλητική εμφάνισή τους στο “Rocking Athens Festival”, όπου έκλεψαν στην κυριολεξία την παράσταση, οι βάρδοι από το Krefeld θα επισκεφθούν και πάλι τη χώρα μας για να δείξουν για μία ακόμη φορά τι σημαίνει metal συναυλία. Αυτή τη φορά μάλιστα, έχουν στις αποσκευές τους κι έναν αριστουργηματικό καινούργιο δίσκο, το “At the edge of time”, ο οποίος έχει αποθεωθεί από σύσσωμο τον Τύπο και φυσικά από τους πολυάριθμους οπαδούς τους σε όλον τον κόσμο.



Ξεκινώντας την καριέρα τους σαν ένα συγκρότημα που είχε όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της πρώιμης γερμανικής power metal σκηνής, έφτασαν στο αποκορύφωμα της δημιουργικότητάς τους στα άλμπουμ-ορόσημα “Somewhere far beyond” και “Imaginations from the other side”, ενώ έφτασαν στο σημείο να εκφράσουν ανοιχτά την αγάπη τους για γκρουπ όπως οι QUEEN στο “A night at the opera”. Η θεματολογία τους είναι βασισμένη στη fantasy λογοτεχνία και η αγάπη τους για τον Tolkien παροιμιώδης, όπως μπορεί να το καταλάβει κανείς όχι μόνο από τους στίχους των τραγουδιών τους, αλλά κι από το γεγονός ότι το “Nightfall in middle earth” είναι βασισμένο εξ ολοκλήρου στο Silmarillion του μεγάλου Άγγλου συγγραφέα.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει πάλι τους αγαπημένους του BLIND GUARDIAN στις 6-7 Μαΐου στο Fuzz Club στην Αθήνα και στις 8 Μαΐου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη, να τραγουδήσει με πάθος τις μεγάλες τους επιτυχίες “Bright eyes”, “Mirror mirror”, “The bard’s song” και να αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι η σχέση της χώρας μας με τους BLIND GUARDIAN είναι μία σχέση με άσβεστη φλόγα, τεράστια διάρκεια και σίγουρα αμοιβαία.

Σημεία προπώλησης :
ΑΘΗΝΑ
Σε όλα τα PUBLIC , σε όλα τα METROPOLIS και στο TICKETSERVICES (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜUSICLAND (Μητροπόλεως 102), METROPOLIS.
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr
Ώρα έναρξης: 20.30
Τιμή: 35 ευρώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x