Stoiximan Super League

Μανιάτης: «Να λένε κι ευχαριστώ που έφυγα»

Δύο κερδισμένους είχε η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ίδιος για τη νέα, αλλά και την παλιά του ομάδα, μιλώντας στη media day των «ερυθρόλευκων». «Έγινε ό,τι καλύτερο και για μένα και για τον Πανιώνιο. Ίσως θα πρέπει να λένε ευχαριστώ που έφυγα. Ο Πανιώνιος δεν ήθελε δεξιό μπακ, αλλά επιθετικό. Και είμαι πολύ χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα», τόνισε ο 24χρονος άσος.

Δύο κερδισμένους είχε η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ίδιος για τη νέα, αλλά και την παλιά του ομάδα, μιλώντας στη media day των «ερυθρόλευκων».

«Έγινε ό,τι καλύτερο και για μένα και για τον Πανιώνιο. Ίσως θα πρέπει να λένε ευχαριστώ που έφυγα. Ο Πανιώνιος δεν ήθελε δεξιό μπακ, αλλά επιθετικό. Και είμαι πολύ χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα», τόνισε ο 24χρονος άσος.

Μέσα στους τέσσερις μήνες παρουσίας του στον Ολυμπιακό, στέφθηκε πρωταθλητής. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτώ το πρώτο μου πρωτάθλημα. Σε λίγους μήνες έγινα πρωταθλητής και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να το ζήσει αυτό. Πλέον περιμένω τη φιέστα», δήλωσε, ενώ για την εμπειρία του ως «ερυθρόλευκος» και τις απαιτήσεις που υπάρχουν, ανέφερε: «Ήρθα τη στιγμή που η ομάδα είχε ήδη πάρει διαφορά. Υπάρχει μεγάλη πίεση, εγώ δεν την έχω νιώσει ακόμη. Στην αρχή είχα άγχος κι ακόμα έχω λίγο, αλλά πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x