Stoiximan Super League

Να ‘χε κι ένα Κύπελλο… λεφτά!

Το τρόπαιο που έμοιαζε απαραίτητο για την… ψυχοσύνθεση της ΑΕΚ ήρθε, αλλά πλέον έρχεται -ξανά- και το άγχος. Η επίσπευση της αποχώρησης του Πέτρου Παππά (που θα αφήσει την ΠΑΕ με έναν χρηματοδότη) και η παρέλαση των κάφρων (που θα αφήσει την ομάδα με πρόστιμα και τιμωρία στα πλέι οφ) επαναφέρουν άμεσα την «Ένωση» στη σκληρή -οικονομική- πραγματικότητα.

Το τρόπαιο που έμοιαζε απαραίτητο για την… ψυχοσύνθεση της ΑΕΚ ήρθε, αλλά πλέον έρχεται -ξανά- και το άγχος.

Η επίσπευση της αποχώρησης του Πέτρου Παππά (που θα αφήσει την ΠΑΕ με έναν χρηματοδότη) και η παρέλαση των κάφρων (που θα αφήσει την ομάδα με πρόστιμα και τιμωρία στα πλέι οφ) επαναφέρουν άμεσα την «Ένωση» στη σκληρή -οικονομική- πραγματικότητα.

Οι «ομορφιές» του ΟΑΚΑ στον τελικό -εκτός της ζημιάς των άδειων εξεδρών που πιθανότατα θα προκαλέσουν- θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Κι όλα αυτά την ώρα που -με την επικείμενη αποχώρηση του Πέτρου Παππά- η ΑΕΚ μόνο τέτοιες… πολυτέλειες δεν έχει.

Η εξέλιξη με την απομάκρυνση του κ. Παππά δεν ήταν αιφνιδιαστική. Εξάλλου, ο εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΠΑΕ φρόντισε (με την απουσία του και στον τελικό) να επιβεβαιώσει τη -σε κάθε ευκαιρία… εκπεφρασμένη- επιθυμία του να απεμπλακεί από την «Ένωση».

Όποιο κι αν είναι το πλάνο, λοιπόν, που θα ακολουθήσει για να το κάνει (με πιθανότερη εκδοχή την παραχώρηση του μεγαλύτερου ποσοστού των μετοχών του στους Supporters’), το θέμα είναι ότι η «Ένωση» θα μείνει με χρηματοδότη μόνο τον Νίκο Νοτιά (τον οποίο κρατά φυσικά και η επένδυση του προπονητικού κέντρου).

Την όλη κατάσταση, πάντως, ελπίζεται να διαφωτίσει κάπως ο Σταύρος Αδαμίδης, στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί μάλλον την Πέμπτη -με αντικείμενο την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ. Σε αυτή, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αναμένονται αποκαλύψεις από την πλευρά του προέδρου της «Ένωσης» για το πλάνο που δουλεύεται με τους «Supporters’» -και το οποίο προβλέπει άνοιγμα στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση.

Αυτό θα ανακοινωθεί (όταν πάρει την τελική του μορφή) από τον ίδιο τον φορέα -που δεν διστάζει προς το παρόν να διαρρέει αισιοδοξία (μετά και την ευφορία από την κατάκτηση του Κυπέλλου) για τη συγκέντρωση ενός σημαντικού μέρους από τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που θα απαιτηθούν το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x