Ισπανία

Άλλος να τα χώσει στον Μουρίνιο;

Μετά τον Γιόχαν Κρόιφ «καρφιά» προς τον Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε και ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Όταν ζητήθηκε από τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Βραζιλίας να σχολιάσει την τακτική που ακολούθησε ο «εκλεκτός» στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα, το στόμα του έσταξε… ειρωνεία.

Μετά τον Γιόχαν Κρόιφ... «καρφιά» προς τον Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε και ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο.

Όταν ζητήθηκε από τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Βραζιλίας να σχολιάσει την τακτική που ακολούθησε ο «εκλεκτός» στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα, το στόμα του έσταξε… ειρωνεία.

«Ο Μουρίνιο έκανε μία βλακεία σε αυτό το παιχνίδι με την τοποθέτηση του Πέπε στα χαφ, αν το είχα κάνει εγώ θα με είχαν σταυρώσει», ανέφερε αρχικά ο νυν τεχνικός της Φλαμένγκο και πρόσθεσε: «Ο Πέπε δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση, με αποτέλεσμα η Ρεάλ, παίζοντας με τρία αμυντικά χαφ, να μην κάνει ούτε μία επίθεση στην Μπαρτσελόνα. Φαίνεται πως… το ποδόσφαιρο δεν υπήρχε πριν τον Μουρίνιο και ότι αυτός το ανακάλυψε».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x