Ιταλία

Το Champions League «μετράει» για Ρόμπεν

Η επιθυμία του Άριεν Ρόμπεν να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει ή όχι στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”. Οι Βαυαροί βρίσκονται στην τρίτη θέση της Bundesliga, η οποία δίνει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά αν δεν τερματίσουν σε αυτή, η Ίντερ φέρεται διατεθειμένη να δώσει χρήματα και παίκτες για να τον πάρει στην Ιταλία.

Η επιθυμία του Άριεν Ρόμπεν να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει ή όχι στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”.

Οι Βαυαροί βρίσκονται στην τρίτη θέση της Bundesliga, η οποία δίνει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά αν δεν τερματίσουν σε αυτή, η Ίντερ φέρεται διατεθειμένη να δώσει χρήματα και παίκτες για να τον πάρει στην Ιταλία.

Το «διαζύγιο» της Μπάγερν Μονάχου με τον Λουίς Φαν Γκάαλ, αλλά και η μετακόμιση του Μαρκ Φαν Μπόμελ στη Μίλαν έχει αφήσει χωρίς… παρέα τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, όπως τονίζει το ιταλικό δημοσίευμα, και ο Μάσιμο Μοράτι είναι έτοιμος να προσφέρει χρήματα και τον Γκόραν Πάντεφ για να τον πάρει στην Ίντερ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x