Stoiximan Super League

Mιραλάς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν εξέφρασε στους συμπαίκτες του ο Κέβιν Μιραλάς, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των «ερυθρόλευκων». Ο Βέλγος επιθετικός έχει ζητήσει νέο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τη Δευτέρα, με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να ρίχνουν τους τόνους, αλλά και να επιρρίπτουν ευθύνες στον Κριστόφ Ενροτό. Ζαϊρί: «Έκανα τον κύκλο μου στην Ελλάδα».

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν εξέφρασε στους συμπαίκτες του ο Κέβιν Μιραλάς, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των «ερυθρόλευκων». Ο Βέλγος επιθετικός έχει ζητήσει νέο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τη Δευτέρα, με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να ρίχνουν τους τόνους, αλλά και να επιρρίπτουν ευθύνες στον Κριστόφ Ενροτό.

Ανατροπή σκηνικού υπάρχει τις από χθες στην υπόθεση παραμονής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, επιθυμία που έκανε γνωστή τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στου Ρέντη. Το πρόβλημα που έχει προκύψει αφορά τις απολαβές του, σε συνδυασμό με τη ρήτρα αποδέσμευσής του, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα ποσό περί το 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, αρκεί να μπει ρήτρα 8 εκατομμυρίων ευρώ και όχι να παραμείνει αυτή των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει τώρα.

Βάσει του προσυμφώνου που έχει υπογραφεί από τις δύο πλευρές, ο παίκτης είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1.1 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο ανεβαίνει κλιμακωτά ανά 100.000 ευρώ το χρόνο. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτό, ζητά περισσότερα χρήματα που φτάνουν, ανάλογα με τη ρήτρα αποδέσμευσης τα 1.9 εκατομμύρια ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, επιθυμεί να παραμείνει και είπε χθες σε ανθρώπους της ομάδας ότι «εγώ θέλω να μείνω», ενώ στην προπόνηση υπογράμμισε σε συμπαίκτες του: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εγώ εδώ θέλω να είμαι». Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Πειραϊκή ΠΑΕ τόνιζαν: «Ήμασταν από την πρώτη στιγμή πολύ θετικοί στο να υπάρξει μια συμφωνία. Ίσως ο Κέβιν επηρεάζεται αρνητικά από τον μάνατζέρ του, ίσως έχει παρασυρθεί από τη φετινή χρονιά, ωστόσο είναι καλός παίκτης. Έχει χρόνο να σκεφτεί πιο ώριμα και να αποδεχθεί το συμβόλαιό του. Για μας το θέμα είναι λήξαν».

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση και οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίσουν οριστικά (επιστρέψει ο Μιραλάς στη Σεντ Ετιέν), στον Ολυμπιακό έχουν ήδη εξετάσει κάποιες περιπτώσεις επιθετικών, με τον Χέιχο της Ουντινέζε να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Βαλβέρδε. Βάσει μάλιστα των δημοσιευμάτων από το εξωτερικό, ο Ιερένιους Γέλεν της Οσέρ εξακολουθεί να απασχολεί τους Πειραιώτες, ειδικά από της στιγμή που μένει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα.

«Έκανα τον κύκλο μου στην Ελλάδα»

Τις τελευταίες του προπονήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάνει ο Ζαουάντ Ζαϊρί, όπως τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της πατρίδας του. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν έδωσε… πληροφορίες για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αναφέροντας ωστόσο το αγγλικό, το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι τα έκανα όλα στην Ελλάδα, έκανα τον κύκλο μου. Τρία χρόνια είναι αρκετά εδώ. Τα έζησα όλα εδώ, είναι καιρός να δω κάτι άλλο. Έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισα ένα πρωτάθλημα... Είμαι στο τέλος του συμβολαίου μου το καλοκαίρι και μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, επομένως...»

Ερωτηθείς για το αν θα επιστρέψει στη Γαλλία απάντησε: «Κοίταξε να δεις, η Γαλλία είναι ενδιαφέρουσα προοπτική. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα εκεί. Πάντως, είναι ένα ελκυστικό πρωτάθλημα, αλλά επίσης μου αρέσουν η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιταλία. Θα δούμε...».

Για το πρωτάθλημα με το Ολυμπιακό συμπλήρωσε: «Αυτή η χρονιά είναι πραγματικά ξεχωριστή. Εξελίχθηκε ιδανικά. Από την αρχή πήραμε το προβάδισμα και τελειώσαμε τη σεζόν πρωταθλητές με 13 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι η ομάδα ενισχύθηκε με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, που της επέτρεψαν να επιστρέψει στην κορυφή έπειτα από ένα διάλειμμα ενός έτους. Το πρωτάθλημα που πήραμε στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό, είναι ο πρώτος μου τίτλος και επομένως είμαι πολύ χαρούμενος».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x