Επικαιρότητα

Βίντεο με τον Οσάμα αποκάλυψε το Πεντάγωνο

Αρκετά βίντεο, ανάμεσα στα οποία και αυτό που ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με γκρι γενειάδα κοιτά την εικόνα του στον τηλεοπτικό δέκτη δημοσιοποίησε σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση. Τα βίντεο, πέντε συνολικά, κατασχέθηκαν στη διάρκεια της εφόδου κομάντο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην κατοικία του Μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ στο Πακιστάν.

Αρκετά βίντεο, ανάμεσα στα οποία και αυτό που ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με γκρι γενειάδα κοιτά την εικόνα του στον τηλεοπτικό δέκτη δημοσιοποίησε σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση.

Τα βίντεο, πέντε συνολικά, κατασχέθηκαν στη διάρκεια της εφόδου κομάντο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην κατοικία του Μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ στο Πακιστάν.

Σε άλλο βίντεο παρουσιάζεται ο Μπιν Λάντεν, να κάνει πρόβα τις εντολές του προς ηχογράφηση.

«Ο Μπιν Λάντεν παρέμενε ενεργός ηγέτης της Αλ Κάϊντα, συνεχίζοντας να δίνει εντολές στην οργάνωση, μέχρις ότου να χάσει τη ζωή του» βεβαίωσε η CIA.

Τα βίντεο αυτά που κατασχέθηκαν στην κατοικία του Μπιν Λάντεν, μαζί με άλλα έγγραφα στοιχεία, αποτελούν σύμφωνα με τη CIA το προϊόν της σπουδαιότερης, έως σήμερα, κατάσχεσης στοιχείων, που αφορούν τον Mπιν Λάντεν.

Την ίδια ώρα υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, μιλώντας ανώνυμα δήλωσε ότι ο Μπιν Λάντεν, από την κατοικία του στο Αμποταμπάντ, όπου βρήκε τον θάνατο, είχε τον επιχειρησιακό, αλλά και στρατηγικό έλεγχο της Αλ Κάϊντα.



Πηγή: www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x