Stoiximan Super League

Σενάρια για ΑΕΚ και Χιμτσίνσι

Πρόταση από την ΑΕΚ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Φαμπιάν Χιμτσίνσι έχει στα χέρια της η Ουνιρέα Άλμπα, σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο. Όπως αναφέρεται, η «Ένωση» προσφέρει για τον 17χρονο ταλαντούχο φορ 150.000 ευρώ, εκ των οποίων 80.000 ευρώ μπροστά. .

Πρόταση από την ΑΕΚ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Φαμπιάν Χιμτσίνσι έχει στα χέρια της η Ουνιρέα Άλμπα, σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο. Όπως αναφέρεται, η «Ένωση» προσφέρει για τον 17χρονο ταλαντούχο φορ 150.000 ευρώ, εκ των οποίων 80.000 ευρώ μπροστά.

Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ρουμανίας (υποβιβάστηκε πέρυσι) αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και βιάζεται να τον πουλήσει για να καλύψει διάφορες υποχρεώσεις της. Ο Χιμτσίνσι, γεννημένος στις 12 Μαΐου του 1994, είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρουμανίας.

Ο πρόεδρος της Ουνιρέα Άλμπα, Βασίλε Τριφάν, δήλωσε: «Η μόνη λύση είναι να πουλήσουμε τον Χιμτσίνσι. Χρειαζόμαστε λεφτά άμεσα για να πληρώσουμε τα χρέη στους παίκτες. Θα διαπραγματευτούμε τις επόμενες ημέρες για να πάρουμε καλύτερη τιμή», ενώ ο προπονητής της ομάδας και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Αντόριαν Χιμτσίνσι, ανέφερε: «Τον Φάμπιαν τον θέλουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων κάποιες από την Ελλάδα, που έχουν κάνει ήδη κάποιες προτάσεις. Θα ήθελα να πάει, τόσο γι' αυτόν, όσο και για την Ουνιρέα. Οι προσφορές θα εκτιμηθούν από τη διοίκηση της ομάδας».



Αισιοδοξία

Ικανοποίηση όχι απλώς για τη νίκη, αλλά και σε μεγάλα διαστήματα για την απόδοση της ομάδας στη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου στην πρεμιέρα των πλέι οφ υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την «Ένωση» από την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας και γεμίζει την ομάδα με αισιοδοξία πως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θα πάρει και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Κομβικό ματς είναι αυτό της ερχόμενης Πέμπτης με τον (γηπεδούχο) Παναθηναϊκό στην κοινή τους έδρα (21:45).

Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Νάτσο Σκόκο, ενώ σήμερα θα εξεταστεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έχει μία κάκωση στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πιθανό να προχωρήσει και πάλι σε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του καθώς το πρόγραμμα των πλέι οφ είναι εξαντλητικό, με συνεχή παιχνίδια.

Ήταν λίγοι…

Μόλις 5.705 εισιτήρια (εισπράξεις μόνο67.795 ευρώ) κόπηκαν στον χθεσινό αγώνα, παρότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ αισιοδοξούσαν πως η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και του πρωταθλήματος από την ομάδα χάντμπολ που ήταν σύσσωμη στο γήπεδο θα έφερνε περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ. Πάντως η ώρα έναρξης του αγώνα (21:45 πριν από εργάσιμη μέρα) ήταν ένα καλό… ελαφρυντικό για τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x