Stoiximan Super League

Supporters: «Εμείς θα ενημερώσουμε τον κόσμο»

Πολλά έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί από διάφορες πηγές για τα σχέδια των Supporters και το διευρυμένο ρόλο που θα έχουν στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Προς αποφυγή παρερμηνειών και σχηματισμό λανθασμένων εντυπώσεων στον κόσμο, ο σύνδεσμος των οικονομικά επιφανών φίλων της «Ένωσης» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως ο κόσμος της ομάδας θα ενημερωθεί σύντομα κι επίσημα από τους ίδιους.

Πολλά έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί από διάφορες πηγές για τα σχέδια των Supporters και το διευρυμένο ρόλο που θα έχουν στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Προς αποφυγή παρερμηνειών και σχηματισμό λανθασμένων εντυπώσεων στον κόσμο, ο σύνδεσμος των οικονομικά επιφανών φίλων της «Ένωσης» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως ο κόσμος της ομάδας θα ενημερωθεί σύντομα κι επίσημα από τους ίδιους. Μέχρι τότε δεν θα πρέπει να παρασύρονται από ό,τι τυχόν διαβάζουν από διάφορες πηγές που πιθανώς να είναι αναξιόπιστες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία για ενημέρωση που έχει προκαλέσει στους φίλους της ΑΕΚ η ανεξάρτητη προσπάθεια που καταβάλουμε για να στηρίξουμε την ομάδα μας. Διαβεβαιώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει λεπτομερής παρουσίαση του σχεδίου μας. Ταυτόχρονα θα αναρτηθεί η επίσημη ιστοσελίδα μας καθώς και οι επίσημες σελίδες μας σε διαφορετικά social networks. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση μας, καμία ιστοσελίδα, καμία σελίδα σε social networks και blog δεν αποτελούν τρόπο επικοινωνίας μας με τους φίλους της ομάδας μας και δεν ανήκουν στην πρωτοβουλία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x