Stoiximan Super League

Τελικοί με Βόλο

Σε δύσκολη θέση αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά την εντός έδρας ισοπαλία () με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έχουν φτάσει από την πρώτη θέση που ξεκίνησαν τη διαδικασία, στην τρίτη και πλέον τα δύο κολλητά παιχνίδια που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι… τελικοί. Φουντώνουν οι φήμες για Δώνη. Την «έπεσαν» στον Γιαννακόπουλο.

Σε δύσκολη θέση αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έχουν φτάσει από την πρώτη θέση που ξεκίνησαν τη διαδικασία, στην τρίτη και πλέον τα δύο κολλητά παιχνίδια που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι… τελικοί.

Την ανατροπή στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να πάει στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για τους «πράσινους» ακολουθούν δύο κολλητά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη στιγμή που οι δύο «Δικέφαλοι» θα τρώγονται μεταξύ τους. Με έξι βαθμούς σε αυτά τα ματς, το «τριφύλλι» μπορεί να βρεθεί και πάλι σε θέση οδηγού και να έχει την τύχη στα χέρια του, στα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ εντός και ΑΕΚ εκτός που του απομένουν. Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Θεσσαλίας έχει ξεκινήσει με δύο ήττες, παραμένοντας στους μηδέν βαθμούς, γεγονός που ίσως την κάνει αδιάφορη στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Φαβορί ο Δώνης

Στα ματς που απομένουν στα πλέι οφ, δεν κρίνεται μόνο το σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται από του χρόνου ο Παναθηναϊκός, αλλά και το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα. όπως προκύπτει από το «πράσινο» στρατόπεδο, η παραμονή του Πορτογάλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το εισιτήριο του Champions League, με τα σενάρια για τους αντικαταστάτες του, μάλιστα, να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Σε περίπτωση που σταματήσει η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, φαβορί φέρεται να είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει και όρο στο συμβόλαιό του, βάσει του οποίου μένει ελεύθερος σε περίπτωση που του γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό (όπως και από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό). Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα λέγονται για επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, με τον Σάκη Τσιώλη, αλλά και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να αποτελούν τις εναλλακτικές.

Την «έπεσαν» σε Γιαννακόπουλο

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Στέλιου Γιαννακόπουλου έλαβε χώρα μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κατά την αποχώρησή του από τα επίσημα του ΟΑΚΑ έγινε αντιληπτός από μερίδα οπαδών των «πρασίνων», οι οποίοι πήγαν κατευθείαν προς το μέρος του και του είπαν: «Γιατί δεν βγάλατε ανακοίνωση και στα επεισόδια στο Καραϊσκάκη;», με τον ίδιο να απαντά: «Βγάλαμε, την επόμενη μέρα ήταν στην ιστοσελίδα του συνδέσμου», αλλά ο συγκεκριμένος φίλαθλος του είπε: «Δεν έβγαλες τίποτα».

Κάπου εκεί μπήκαν και άλλοι στην …κουβέντα και είπαν στον πρόεδρο του ΠΣΑΠ: «Άσε, ρε, δεν καταδίκασες την επίθεση που δέχθηκαν οι συνάδελφοί σου. Αυτά που λες ότι προτείνατε μετά το Καραϊσκάκη γιατί δεν τα πρότεινες και μετά τη Ριζούπολη που πανηγύριζες;», με πρώην ποδοσφαιριστή να αποκρίνεται: «Τί φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές για ό,τι έγινε τότε;», για να του πει ο ίδιος οπαδός που έκανε την αρχική ερώτηση, εν συνεχεία: «Εκμεταλλεύτηκες και πανηγύριζες, όμως, τότε».

Το κλίμα ηρέμησε πάντως γρήγορα κι ακολούθησε συζήτηση για διάφορα θέματα, με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να τονίζει: «Εμείς καταδικάσαμε τα επεισόδια και μετά το Καραϊσκάκη, αλλά δεν συμφώνησαν όλες οι ομάδες στο κάλεσμά μας». Και τότε του είπαν ποιοι ήταν αυτοί κι απάντησε: «Οι Μπέοι και οι Ψωμιάδηδες».



Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x